reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tak na allegro. Mój też mnie wyzywał że sie nie upewniłam. no ale skoro nie było żadnej inf o jakimś wydłużonym oczekiwaniu to też nie pomyślałam żeby w ogole dzwonić czy pisać.

O a ja daje rumianek przy mm bo mi tak położna zleciła.

O matko Życiowa jak mi przykro. Ale się macie:(

No Igi złote dziecie, oby tak dalej.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Jak małemu nic nie jest to ok. Mi przy mm pediatra lepiej kazała koper włoski niż rumianek.
Ale wiesz Nadziejki mały ma jakąś wysypkę to chyba żeby tym nardziej go rumiankiem jeszcze nie traktowała...

Crp 251 ponad ma... lekarka powiedziała ze możemy zaryzykować ale ona nie ma zaufania do tego antybiotyku który teraz jej dajemy. S mówi wprost ze dostanie kurwicy z nią. .. poza tym ja musze być przy przyjęciu. A co z małym? Jak s z nim zostanie to będę musiała zostawić Marysie żeby mógł mnie zmienić. .. masakra.
S proponuje żeby do jutra się wstrzymać. .. i obserwować. Ale ona przy takim stanie zapalnym nie ma już nawet gorączki. .. boje się cholernie ale nie ogarniam tego :(

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Jejku Życiowa masakra jakaś Aż mam ochotę normalnie jechać do Ciebie i ci pomóc jakoś No rzesz ....
Biedna Marysia ciebie potrzebuje a i mały też..

zyciowa wspolczuje... a Twoja mama niw moglaby przyjechac. mysle ze im szybciej dostanie leki tym lepiej....

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Moja mama dopiero w czwartek rano może być. .. jestem w kropce normalnie. I co chwila się klocimy z s. Porażka nie wiem co robić. Serio. Chyba do jutro zostanie w domu będę ją miała obok przynajmniej... ale powikłania są straszne i się boje...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa jakbym miała jak Ci pomóc... może jest coś co mogę zrobić? Współczuję Ci kochana.

Viola racja , nie pomyślałam. Koper tez mam i mu podam później bo coś kupy po mm nie robi.

Ja juz mniej siły mam do kp.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zyciowa, bardzo wspolczuje. Biedna Marysia i wy tez. :-( ten wynik crp bardzo odbiega od normy??? Bo ja nie znam sie.

Ale co? S. nie chce z Marysia w szpitalu zostac??

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry