reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Najadl się. Nawalil w pieluche i obżygal. Zmieniłam pampka, ubranko owinąć w koc z nadzieją ze usunie a ja wypije świeżą kawę i po robimy ludziki z kasztanow. .. yhym ta jasne...
1476357320853.jpg

Byłam na ściągnięciu szwów no i dostałam antybiotyk dodatkowo :/

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476357320853.jpg
    1476357320853.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 280
reklama
MalaMi bo jechałam na cc z kaszlem i trzyma mnie do teraz... kaszel powodował ze brzuch się ruszał i szwy nie miały czasu się zagoic. I sączy la się ropa i krew lekko przy osuszaniu. W środku na szczęście nic się nie zbiera uf wiec antybiotyk powinien szybko zaleczyc ten malusi stan zapalny który się zrobił i będzie git :)

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Hejka Laski ;)
MałaMi widzę takie same witaminki mamy ;) ja przed spaniem biorę 7 tabletek, przed śniadaniem 2-3 ;p
Nigdy tyle nie brałam hehe ;p
Anka_32 i jak tam? co lekarze postanowili? Trzymaj się Kochana ;*

My jak wyszliśmy z domku koło 12 tak przed 17 dopiero wróciliśmy ;p zakupiłam dla Synka 3 pajace, 5 bodziaków, trampeczki i kocyk, od dzisiaj w biedronce są i koleżanka mi polecała ;)
No i mój Małż smoczek zakupił, świecący w ciemności ;p
a generalnie poszłam po deskę do prasowania i o niej całkowicie zapomniałam hahaha ;p
A teraz idę na zakupy na allegro ;)
Może macie jakieś linki do kocyków, pościeli czy czegoś takiego godne polecenia?

Miłego wieczorku ;)

Hej laski co z wami?
India? Jak tam mała? Dalej ciągle by wisiała na cycku?

Mamakulka jak się czujesz? Jak to drugie ucho? Mam nadzieje ze juz nie boli...

My oglądam bajkę :)
Ej w ogóle ja jestem ciągle głodna o_O jakiś hatdcore
Musze mieć jakieś ciastki ciągle pod ręką[emoji14]bo chodzę i co chwila podjadam... no i zapominam pić. .. :(
A to przecież podstawa żaby mleko było. .. musze się poprawić. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, u nas byla polozna. Nagadala sie, ze mala za malo przybiera i kazala mi odcigac pokarm, zeby sprawdzic ile mam, bo jej zdaniem malo mam skoro wisi na cycku. Mowilam babce, ze Ada szybko zasypia, wiec malo zjada i za chwile glodna. Kazala mm dokarmiac i pojsc dzis do przychodni ja zwazyc. Wyszlo, ze od piatku przybrala 280 g, wiec napisalam to poloznej. Ta na to, ze niewiele.... Zayptalam ile na dzien powinna to pow., ze 30-35g ... A Ady wynik to ponad 40.g dzien, na co polozna, ze w sumie przybrala lepiej przez ten tydzien, ale i tak ma braki....
Nie wiem czego te braki :-]
Kolejne wazenie we wtorej rano.
Acha... I sciagnelam i wyszlo mi metoda 7-5-3 : 110 ml, wiec nie sadze, aby to bylo za malo, bo z butli przy 50 ml juz zasypiac zaczyna
Tylko mnie zdenerwowala babka z rana, bo poczulam sie jakbym.glodzila dziecko, a tu sie okazuje, ze przybrala wiecej niz dobrze, ale poloznej i tak nie pasuje....

A co do mojego krwawienia i tego czegos, to : nie mam goraczki, nic nie boli, dreszczy brak, nic nie cuchnie, wiec jest ok

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

przeszlam Nuska na femibion bo stwierdzilam ze lepiej sie przyswaja niz te poprzednie. a wlasniw w poprzedniej ciazy caly czas bralam femibiom i bylo ok.
Zyciowa po antybiotyku szybko przejdzie.
Kulcia no wlasnienjak tam ucho?
India to dziwna polozna ehh
pamietam jak do malego przychodzila i sie dziwila ze on tak duzo przybiera na cycku i to co 3 godz go karmilam. smiali sie ze mnie ze mam smietane zamiast mleka

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

MalaMi, pewnie to kwestia tego, ze sie urodzila z niska waga, no ale przeciez nie nadrobi ot tak brakujacego kilograma

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Witam.... jestem nowa :) pierwszy cykl starań o 2 dziecko. Dzisiaj 18dc.... postanowiłam do was dołączyć bo razem raźniej :) witam was wszystkie i życzę zeby ten cykl był naszym ostatnim starankowym :)

reklama
witaj motylka.
moze napisz cos wiecejbo sobie. z jakiego rejonu Polski jestes. dlugo o pierwsze dziecko sie staralas? cykle masz regularne?
dokladnie tak India.
zaraz wyciagne karte poprzedniej ciazy i zobacze jaki byl malutki moj szkrab

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Do góry