reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

poczatki sa ciezkie ale kazda da rade[emoji5]
odebralam wyniki z glukozy.
na czczo 82. po 1 godz 178 a po 2 godz 139

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Dzwoneczku mój też się drze haha
Dajmy czas tym naszym maluchom :)
Mój się wściekła bo jeszcze mi się nieunormowala ilość mleka po szpitalu i się ksztusi bo mu za dużo leci.
Ja to tow ogóle musze ogarnąć system... bo Tymi ma jak Ada i podczas karmienia zawsze nawali w pieluche. .. wiec najpierw trochę karmie później szybko pielucha i bek najlepiej albo uleje i później znowu pierś na dojedzenie. .. bez sensu trochę ale działa najlepiej bo jak chce go najpierw przebrać to się drze i później jest foch żeby złapać dobrze cyca no i często nawali w tą nową pieluche. A jak.go po karmieniu chce przebrać to w trakcie się drze bo juz chce spać[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwoneczku mój też się drze haha
Dajmy czas tym naszym maluchom :)
Mój się wściekła bo jeszcze mi się nieunormowala ilość mleka po szpitalu i się ksztusi bo mu za dużo leci.
Ja to tow ogóle musze ogarnąć system... bo Tymi ma jak Ada i podczas karmienia zawsze nawali w pieluche. .. wiec najpierw trochę karmie później szybko pielucha i bek najlepiej albo uleje i później znowu pierś na dojedzenie. .. bez sensu trochę ale działa najlepiej bo jak chce go najpierw przebrać to się drze i później jest foch żeby złapać dobrze cyca no i często nawali w tą nową pieluche. A jak.go po karmieniu chce przebrać to w trakcie się drze bo juz chce spać[emoji14]

No u mnie po jednym karmieniu to czasem 3 pieluchy schodza, bo laska nie raczy powiedziec, ze jeszze nie skonczyla robic w pieluche :-D

Dzwoneczku, jem wszystko lacznie z bigosem ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Mala mi to wysoki 2 wynik. Kurcze juz nie pamietam norm. Jak masz napisane?

Dzwoneczku, a dlaczego nan karmisz? Karm ja swoim sciagnietym mleczkiem.
Ja gotuje pieluszki ktore zakupka, a do buzki w 60-40 stopni piore. Wszystko prasuje.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Chyba przejde na Twoj system Zyciowa - czyli kilka minut jedzenia, pielucha i dojadanie, bo Ada lubi zasnac po 10 minutach, a tak zmiana pieluchy moze pimoc ja rozbudzic

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Jak mnie na oddział przewiezli to tak po 2-3 godzinach juz była siara (sprawdzalam) ale nie umielismy go przystawic jak leżałam plackiem dopiero na drugi dzień jak juz normalnie wstawalam itp to go przystawialam sama to mi powiedzieli ze się nie najada wiec dawali mu mm a ja laktatorem starałam się coś zdziałać :)
Ale generalnie byłam w szoku ze się pojawił rąk szybko bo nastawiona byłam raczej w drugą stronę :)

reklama
Marysiu karmie nan bo takie mleczko dawali w szpitalu wiec juz nie chcialam zmieniac. Kurcze naprawde nie wiem co mam robic. Jeszcze wczoraj kupilam laktator ten z canpol i tez nie malo kosztowal a jak teraz przestane kp to po co mi on

Do góry