reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Dzwoneczku mój też się drze haha
Dajmy czas tym naszym maluchom
Mój się wściekła bo jeszcze mi się nieunormowala ilość mleka po szpitalu i się ksztusi bo mu za dużo leci.
Ja to tow ogóle musze ogarnąć system... bo Tymi ma jak Ada i podczas karmienia zawsze nawali w pieluche. .. wiec najpierw trochę karmie później szybko pielucha i bek najlepiej albo uleje i później znowu pierś na dojedzenie. .. bez sensu trochę ale działa najlepiej bo jak chce go najpierw przebrać to się drze i później jest foch żeby złapać dobrze cyca no i często nawali w tą nową pieluche. A jak.go po karmieniu chce przebrać to w trakcie się drze bo juz chce spać[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mój się wściekła bo jeszcze mi się nieunormowala ilość mleka po szpitalu i się ksztusi bo mu za dużo leci.
Ja to tow ogóle musze ogarnąć system... bo Tymi ma jak Ada i podczas karmienia zawsze nawali w pieluche. .. wiec najpierw trochę karmie później szybko pielucha i bek najlepiej albo uleje i później znowu pierś na dojedzenie. .. bez sensu trochę ale działa najlepiej bo jak chce go najpierw przebrać to się drze i później jest foch żeby złapać dobrze cyca no i często nawali w tą nową pieluche. A jak.go po karmieniu chce przebrać to w trakcie się drze bo juz chce spać[emoji14]
dzwoneczek85
India a stosujesz jakas diete czy prawie wszystko jesz ?
India9
No u mnie po jednym karmieniu to czasem 3 pieluchy schodza, bo laska nie raczy powiedziec, ze jeszze nie skonczyla robic w pielucheDzwoneczku mój też się drze haha

Dzwoneczku, jem wszystko lacznie z bigosem ;-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
KasiaMarysia23
Mala mi to wysoki 2 wynik. Kurcze juz nie pamietam norm. Jak masz napisane?
Dzwoneczku, a dlaczego nan karmisz? Karm ja swoim sciagnietym mleczkiem.
Ja gotuje pieluszki ktore zakupka, a do buzki w 60-40 stopni piore. Wszystko prasuje.
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Dzwoneczku, a dlaczego nan karmisz? Karm ja swoim sciagnietym mleczkiem.
Ja gotuje pieluszki ktore zakupka, a do buzki w 60-40 stopni piore. Wszystko prasuje.
[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Życiowa
Jak mnie na oddział przewiezli to tak po 2-3 godzinach juz była siara (sprawdzalam) ale nie umielismy go przystawic jak leżałam plackiem dopiero na drugi dzień jak juz normalnie wstawalam itp to go przystawialam sama to mi powiedzieli ze się nie najada wiec dawali mu mm a ja laktatorem starałam się coś zdziałać
Ale generalnie byłam w szoku ze się pojawił rąk szybko bo nastawiona byłam raczej w drugą stronę
Ale generalnie byłam w szoku ze się pojawił rąk szybko bo nastawiona byłam raczej w drugą stronę
reklama
dzwoneczek85
Marysiu karmie nan bo takie mleczko dawali w szpitalu wiec juz nie chcialam zmieniac. Kurcze naprawde nie wiem co mam robic. Jeszcze wczoraj kupilam laktator ten z canpol i tez nie malo kosztowal a jak teraz przestane kp to po co mi on