reklama
dzwoneczek85
Fanka BB :)
Hej dziewczyny jeszcze nie zdazylam was poczytac. My od wczoraj w domku. Mala w szpitalu tylko spala a w domu sie drze jak by mi dziecko zamienili . Nie mam narazie na nic czasu . Musze jakos to wszystko sobie poukladac i sie ogarnac a w niedziele maz wyjezdza chyba w depresje poporodowa wpadne . Nie wiem czym mam ja karmic narazie daje wlasnie ten nan ha bo to pula w szpitalu a jak dam cyca to wlasnie potem mie sie drze cholera wie czy to od mego mleka.
Nadziejka96
Marysiu ja juz próbowałam z nim tak spać i żeby on tak spał jemu jest niewygodnie tak za długo leżeć a co dopiero spać. I rzyga mi jak za długo tak polezy.
Ja się pomału zaczynam zastanawiać czy jego coś boli czy on jest po prostu taki wiercioch niegrzeczny. ..
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Ja się pomału zaczynam zastanawiać czy jego coś boli czy on jest po prostu taki wiercioch niegrzeczny. ..
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Nadziejka96
India9
Slicznie spi Filipek :-)
Dzwoneczku, moze drze sie od kp, bo malo pokarmu poki co??? A przejawia oznaki tego, ze chce piers? Szuka jej itp?
Moja ciagle mi wisi i wiem, ze jakbym jej ciaglr tak nie dostawiala to chwila moment i nie mialabym czym karmic. Trudno, utucze kluske...
Rozumiem Twoje obawy i wyjazd meza, moj jutro wraca do pracy na 3 dni i tez nir wiem czy dam rade sie tak ogarnac, zeby Radka do szkoly zaprowadzic. A co dopiero Ty... Ale wierze, ze wypracujesz sobie wszystko. Najgorsze beda pewnie pierwsze dni, a pozniej juz poleci. Dojdziemy do wprawy ;-)
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Dzwoneczku, moze drze sie od kp, bo malo pokarmu poki co??? A przejawia oznaki tego, ze chce piers? Szuka jej itp?
Moja ciagle mi wisi i wiem, ze jakbym jej ciaglr tak nie dostawiala to chwila moment i nie mialabym czym karmic. Trudno, utucze kluske...
Rozumiem Twoje obawy i wyjazd meza, moj jutro wraca do pracy na 3 dni i tez nir wiem czy dam rade sie tak ogarnac, zeby Radka do szkoly zaprowadzic. A co dopiero Ty... Ale wierze, ze wypracujesz sobie wszystko. Najgorsze beda pewnie pierwsze dni, a pozniej juz poleci. Dojdziemy do wprawy ;-)
2870 g, 53 cm
dzwoneczek85
India mam mleko odciagam po 80 ml a ona na raz potrafi tylko z 20 wypic mm. Dalam jej mm o 14 i spi jak aniolek wczesniej dalam piers i wiercila sie i wiszczala wiec ja juz nie wiem co mam robic
dzwoneczek85
Szkoda mi tego mojego mleka po pierwsze to wygoda po drugie koszta tak jak nadziejka napisala te mleczko do tanich nie nalezy. A wiecie moze jak sie karmu i mm i kp to trzeba podawac witamine k i d nic mi nie powiedzieli w szpitalu pediatra taka wredna byla.
reklama
India9
D chyba tak, natomiast K juz w ogole nie jest rekomendowana nie zaleznie czy kp czy mm.
Ciezko mi stwierdzic dlaczego tak sie zachowuje, bo ja i swojej do konca nie rozumiem jeszcze. Ja mam wzgledny spokoj jak przystawiam zawsze kiedy widze, ze szuka piersi i nie daje sie jej zwiesc smoczkiem, czyli bardzo czesto. Widocznie potrzebuje takiej bliskosci... Teraz spi od 12:30 juz, bylismy zaprowadzic Radka do szkoly, wrocilismy, przelozylismy ja na lozko i sie nie obudzila, wiec zbieram sily na reszte dnia, bo jak sie zbudzi to tylko jedno jej bedzie w glowie ;-)
2870 g, 53 cm
Ciezko mi stwierdzic dlaczego tak sie zachowuje, bo ja i swojej do konca nie rozumiem jeszcze. Ja mam wzgledny spokoj jak przystawiam zawsze kiedy widze, ze szuka piersi i nie daje sie jej zwiesc smoczkiem, czyli bardzo czesto. Widocznie potrzebuje takiej bliskosci... Teraz spi od 12:30 juz, bylismy zaprowadzic Radka do szkoly, wrocilismy, przelozylismy ja na lozko i sie nie obudzila, wiec zbieram sily na reszte dnia, bo jak sie zbudzi to tylko jedno jej bedzie w glowie ;-)
2870 g, 53 cm