reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hej u mnie tragicznie. Strasznie mi smutno bo kategorycznie mi zabroniła lekarka kp. Jak piszecie to mi tego ogromnie brak aż płakać się chce. Mam gigantyczny stan zapalny w uchu laryngolog powiedziała ze dziwi się ze ja na nogach stoję bo bol na pewno potworny. Do wtorku mam leki i mam nadzieje ze laktacja wróci. Nie miałam siły odciągac wiec jest słabo laktatora użyłam tylko 2 razy ; (

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India i pomaga ta lanolina? W sumie to pierwsze dwa trzy zassania ja bolesne u nas a później luz. .. gorzej jak po jedzeniu zacisnie szczękę[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app
Nie wiem czy pomaga, cos tam pewnie tak, ale ja to stosuje raz na dzien tylko. Nie podoba mi sie to, ze jest geste dosyc, wiec trzeba tak delikatnie sie smarowac, bo inaczej bola sutki.
Natomiast jak polozna zapytala co stosuje to powiedziala, ze to jest bardzo dobre, mozna tez to stosowac na popekane usta, suche lokcie i kolana...

Mnie tez boli moment zassania, pozniej jest spoko, a ja wyciagam jej z buzi wkladajac palec miedzy szczeki i wtedy gryzie palec zamiast brodawki, ale zwykle puszcza sama.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kuleczko, biedulko :-( wspolczuje zlego samopoczucia.
Nie przejmuj sie sie kp, bo to sila wyzsza, jesli nie uda sie wrocic do laktacji to trudno, nie skupiaj sie na tym. Macierzynstwo to nie tylko KP, wazne zeby brzuszek byl syty :-) czasem trzeba sobie odpuscic

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

kulcia wspolczuje Ci tego zapalenia. oby laktacja wrocila po lekach.
ja mam taki laktator reczny i super dawal rade. mam nadzieje ze jest on sobie gdzies na strychu to go ogarne i nie bede narazie niwego kupowac
1476214390319.jpg

u mnie niedawno rozpalili dopiero w piecu bo od rana zmieniali piec na nowy taki zasypowy juz. aaa i wody tez cieplej nie mam dzisiaj takze z myciem dzien dziecka wszyscy mamy.

mam wrazenie ze moja corka w brzuchu rusza sie prawie caly czas w dzien.... czasem ma jakas mala przerwe... ale w nocy to budzi sie chwile po tym jak sie ja obudze.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Załączniki

• 1476214390319.jpg
    1476214390319.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 210
Kulka ja jako nastolatka często chorowalam na uszy do tego stopnia ze w jednym uchu mam lekki niedosluch. Wiem jaki to okropny ból ale zaraz przejdzie.

Wszystkie wstawiacie swoje Bobo to ja też wstawię. Trochę wyrośniete ale Bobo [emoji2]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1476216473743.jpg
    1476216473743.jpg
    44,1 KB · Wyświetleń: 70
Mój kolega stracił słuch w lewym uchu przez zapalenie i teraz wytatuowal sobie znak bez dźwięku [emoji347]za tym uchem :D

Ja właśnie mam ręczny tomme teepee laktator i jest ok .
Siedzę i nim pracuje w tej chwili.

Mam bardzo silne leki i nie boli nic po nich :) także duża poprawa psychiczne jest.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia dużo zdrówka!

odebralam wyniki z glukozy.
na czczo 82. po 1 godz 178 a po 2 godz 139
[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
Mnie to czeka za tydzień [emoji53]

Kurde nie mam laktatora :/ ale czy taki ręczny odciągacz może dać rade?? Jak myślicie??

Da, ja z Matim używałam ręcznego 4 m-ce i nie było problemu

A u nas sezon chorobowy trwa, młodszy kaszle, a u starszego w szkole wszy i owsiki [emoji32]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Cześć kochane! Kurde czy tylko ja miałam problem z zalogowaniem się tutaj przez kilka dni? Zamiast normalnych liter miałam chińskie znaczki , dopiero dziś to zniknęło.
Kulcia wspólczuję ból ucha dla mnie gorszy niż ból zęba.
Dziewczyny byłam wczoraj u endokrynologa bo wyszło mi trochę podwyższone tsh. Przychodzę a gość do mnie,że to jest tak niskie podwyższenie,że w ogóle nie powinnam się u niego pokazywać. Więc mu mówię,że było wyższe tyle,że już ponad miesiąc biorę euthyrox. Zbadał mi tarczycę i powiedział,że nie widzi powodu do niepokoju i kazał euthyrox brać dalej. Zastanawiam się czy on powinien dać mi jakąś informację dla mojego ginekologa? Bo to od ginekologa miałam skierowanie. On mi żadnej adnotacji dla niego nie dał,więc co ja mam teraz mu tylko przekazać co mi powiedział czy jak? Boże jak Ci lekarze mnie czasem denerwują to masakra

Do góry