reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A no to git :) ooo zapomniałam o 500+ ale będzie szaleństwo hahaha przy drugim mogę przez bank złożyć wniosek prawda?
Ja to wam powiem ze jestem totalnie zielona w tych tematach[emoji14]

A w ogóle na złożenie papierów na becikowe ile jest czasu? Bo ja oczywiście nie wzięłam w szpitalu zaświadczenia ze byłam pod opieką ... musze to na kontroli załatwić. .. bez sensu ze po porodzie jest tyle spraw do ogarnięcia. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Mi polozna jak przyszla powiedziala, ze mogla podpisac mi ten papier do becikowego, ale ja juz mialam od gina zalatwiony.
Masz 12 ms na zlozenie becikowego
Ja 500+ przez bank ogarnialam wlasnie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

A no to git :) ooo zapomniałam o 500+ ale będzie szaleństwo hahaha przy drugim mogę przez bank złożyć wniosek prawda?
Ja to wam powiem ze jestem totalnie zielona w tych tematach[emoji14]

A w ogóle na złożenie papierów na becikowe ile jest czasu? Bo ja oczywiście nie wzięłam w szpitalu zaświadczenia ze byłam pod opieką ... musze to na kontroli załatwić. .. bez sensu ze po porodzie jest tyle spraw do ogarnięcia. ..

Kiedyś chyba był rok czasu na złożenie o becikowe teraz niewiem. Nam na szczęście położna wystawia ok 37-38tc na wizycie zaświadczenie. więc pewnie teraz dostanę.

Tak na drugie dziecko można przez internet. Tylko trzeba dokładnie wypełnić :)

Kasia Marysia ale ty na pierwsze dziecko. Na drugie dostaje się od ręki :)
Ja to niestety na nic się nie lapalam z mopsowych pomocy jako samotna matka... bo... za dużo zarabiam hahaha xd nawet rodzinne mi się nie należało[emoji14]

hejka.
no jutro jak mi zrobi usg to moze dowiem sie ile mala wazy ale powiem wam ze chyba sporo bo kurde mam taki ciezki ten brzuch ze masakra.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

U mnie to samo, brzuch ciężki jak nie wiem (choć malutki), a to dopiero 23 tydzień [emoji3]

A czy mąż może o becikowe wnioskować? Bo tak szczerze to chętnie bym zrzuciła na niego jeszcze te sprawy[emoji14]Idę sobie pranie poskładać. ..

Maz może jak najbardziej [emoji5]
Zjadłam śledzie, Ciastka z cukrem, a głową jak bolała rano, tak boli nadal [emoji58]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji178]
23tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

reklama
Dziewczyny a Wy teraz już po urodzeniu jak robicie pranie dla dzieciaczków to je prasujecie?? Czy tylko to pierwsze pranie prasowałyście??

Do góry