reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
A weź to odespij jak on nie pospi nawet godziny porządnie tylko się budzi cały czas ajj .

Kulcia to gdzie Ty się tak załatwiłas?

Marysiu narazie nie będę już mu nic dawała bo i tak mu daje ten acidolac baby tu te nowe kropelki i położna kazała dalej dawać espumisan w razie wu. Biedne to dziecko moje. Jak go nie boli to taki grzeczny uśmiecha się słucha co się mówi leży a jak się zaczyna to o boże . Aż mi go szkoda. A najgorzej w nocy ja juz ledwo chodzę tak mi się spać chce a tu jego trzeba nosić i w ogóle bo nie pospi nawet 10 min .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka to nie ciekawe z tym twoim maluszkiem biedny się męczy a Wy z nim. Zauważasz jakaś poprawę po czymś bo już i kropelki jakieś były i zmiana mleka? A jak z załatwianiem się lepiej ?

Kulcia mega ci współczuję. Czasem po pierwszej tabletce od razu nie przejdzie. Moja koleżanka często łapie zapalenie ucha u niej kiedyś dopiero drugi antybiotyk pomógł. Jak zrobiła wymaz z ucha z antybiogram to wiadomo co działa.
Oby ci szybko przeszło bo z bólem to jak tu się małym zajmować

Dora właśnie wstala:)
Je i zasypia. Oj glodna jak wilk byla.

Udalo mi sie przed 16 sciagnac 140 ml. Jednak to chyba prawda ze trzeba duzo pic. Wczoraj z 1,5-2 l wypilam,bo balam sie ze tez mi pokarm znika,bo odciagnelam 10 ml wieczorem..
Kuźwa,bol mi wszedl w biodro po prawej...

Jakies jestesmy polamane, Kulcie ucho boli, mnie biodro, ciekawe kogo jeszcze cos boli.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

A co Ty Marysiu on nie zaśnie tak. On już teraz tak płacze ze zaśnie tylko na rękach w wózku ewentualnie w bujaczku lub na łóżku u nas ale to jak jest mocno śpiący

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Hejka Laski ;)
Kulcia współczuję bólu ucha, ze 2 lata temu miałam zapalenie i do tej pory to pamiętam :/ Oby szybko Ci przeszło ;)
Życiowa super, że wychodzicie, to teraz czekamy na relację jak Marysia zareagowała (zareaguje) na braciszka ;)
India, pisałaś kiedyś, że na jakimś innym forum jeszcze się udzielałaś, zdradzisz na jakim? ;)

Ja dzisiaj byłam na "połówkowym" ale u swojego gina i według niego mój Synuś zdrowy jak rybka ;)
Waży już 485 g i nawet mamusi buźkę pokazał, ale na fotce nic nie widać ;p
A ja znowu 2,3 kg w dól (miesiąc temu było na plusie).
Nadal mam obserwować ciśnienie, póki co jest w miarę ok.
Mężu mnie opuścił na 3 dni i się zanudzam sama ;/
Robię przegląd allegro co Małemu kupić ;)

Ściskam Was ;*

Do góry