reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
fajnie ze wychodzicie[emoji5]
to super zyciowa ze laktator sie sprawdzil[emoji5] ja w listopadzie bede przegladac wszystkie rzeczy co mam po malym i wydaje mi sie ze powinnam miec po malym reczny jeszcze bo ten elektryczny sprzedalam.
mysle ze listopad to nie jest chyba za szybko zeby prac i prasowac ciuszki. sporo mam po malym i co sie bedzie nadawac dla dziewczynki to zostawie a reszrw sprzedam za grosze no i od kolezanki sporo dostalam po jej corce.

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Życiowa super ze wychodzić. ;)

Mała rób takie rzeczy kiedy masz siły a nie patrz czy wcześnie czy nie ;)

Viola lepiej żeby mieć miejsce w torbie jeszcze czy walizce niż go nie mieć ;p ja jakbym miała walizkę to bym wzięła tez[emoji14]
My byliśmy dzisiaj znowu u lekarza z małym bo daje w kość. Pani doktor dala nam biogaie żeby mu podawać raz dziennie po 5 kropli . I kazała kupić nan ha który 450 gram kosztuje ponad 50 zł masakra bo ja podejrzewałam nietolerancje laktozy u małego bo tak go obsypalo i nie jestem już pewna czy to były potowki czy to jakaś wysypka. No i zobaczymy czy mu pomoże to coś. Ja póki co odstawiam mleczne produkty żeby mu nie zaszkodzić i zobaczymy. Ale Pani położna wzięła nas na ważenie i mały waży 5.5 kg wiec ładnie i ona mówi ze jej to wygląda na kolki. Ja juz sama nie wiem co o tym myśleć ale wczoraj od 16 do 21 nie spał tylko się wiercil pial marudzil i piszczal. Jednym słowem nikomu nie życzę takiej męki. Jak pojechałam w sobotę do szkoły to mi wszyscy mówili że widać ze mi dziecko daje popalić no miałam oczy jakbym płakała całą noc a na zajęciach myślałam że zasne .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka współczuję strasznie nie znam tego ale wyobrażam sobie jaka to rozpacz gdy nie umiesz pomoc własnemu dziecku.

Ja dalej umieram. Byłam u lekarza dał antybiotyk ale nic nie pomógł , nie usmierzyl bólu a laryngolog jutro dopiero na 15.50 mimo że skierowanie q trybie pilnym mąż pojechał do apteki po krople i trochę Lepiej mi jest ale pani farmaceutka powiedziała żebym lepiej nie karmiła piersią mimo że internista pozwolił. Wole nie ryzykować ale dałam mu po lekach raz no trudno. Przepraszam , że tak nie składnie ale mam goraczke dodatkowo nie wiem co to będzie bo na razie nie jestem w stanie się ruszyc. Nie mogę jeść i ledwo pije.

Violu ja bym się nie przejmowała. Wazna wasza wygoda i komfort . Pakuj się nawet w 3 walizki i niech się gapia :)

Jeszcze z tymi karmieniami mm nie umiem się ogarnąć. Rano tylko 90 teraz 90 było mało no ja pierdykam. Październik zaczął się max chujowo.

Życiowa , super duper a Tymon jest bardzo ładny. Uroczy chłopak , poważny i dostojny na fotkach :)

Kasiu Madzia kluseczka niezła była po porodzie!

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mala pierz , prasuj. W grudniu święta, brzuszek Ci podskoczy i ciezko bedzie. A teraz na spokojnie po troszku sobie obrobisz małą.

Nadziejko wczoraj h*** dzien byl. Moja tak samo od 16 do 24-1 dawala czadu. Nie moglam sobie dac rady, z P na zmiane ja bawiliśmy, w końcu on padł i jakimś cudem zasneła Magda. Chyba sie umówili , w końcu z jednego dnia są.
Na nietolerancje laktozy sprobuj tych Delicol. Nie są drogie ok 35 zł.
Odeśpij dziś wczorajszy hardcor .

Kulcia, lekarz wie ze karmisz? Jaki to antybiotyk? Kochana lek potrzebuje czasu zeby zadziałać.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

reklama
Wie, mówiłam mu i niby można a farmaceutka mówi nie. Ale i tak nie dałam rady z bólu i wzięłam Krople. Wole mm niż się tak.meczyc przecież to ból taki ze idzie zdechnac.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry