reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kulcia nie bedzie glodny bo to mleko sie dluzej trawi. Ja bylam zdania takiego ze 6x120ml=720ml to nawer jak zje 7 razy po 100 albo czesciej a mniej to i tak bedzie dobrze[emoji5] czasem sie zdarzylo u nas ze zjadl wiecej

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Hej. Ja Moją przepajałam jak tylko skończyła 3 tygodnie mimo że było kp i przestała mieć problemy z brzuszkiem i ogólnie chyba było ok. Nie rozumiem tego wzbraniania się przed dopajaniem. To nie były jakieś duże ilości ale trochę wystarczyło.
Teraz zaczął się sezon grzewczy nawilzacie mieszkania?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie nie wzbranialam przed dopajanien, ale nie pamietam juz jak to bylo jak Radek mial kilka dni/tygodni, a dokarmialam go od poczatku.

My rzadko kiedy grzejemy w mieszkaniu, tylko w lazience.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kulka, bardzo wspolczuje. Nie masz gdzies apteki, zeby na szybko wyskoczyc??

2870 g, 53 cm

Ja kiedys kupilam Radkowi kropelki bez recepty i pomogly, ale on nie mial tak zaawansowanego stanu, koniecznie do lekarza :-(

2870 g, 53 cm

Dziękuję dziewczyny. Apteki nie mam czekam na męża ma być niedługo.

Wypił mi Ignaś 90 ml u więcej nie chce wiec na dobę wychodzi mi 8 porcji po 90 ml i dopajanie wodą. Ciekawe czy będzie miał ochotę pić. No i mam nadzieję, że kupę zrobi zaraz bo w sumie od wczoraj wypił 3 duże porcje bo wczoraj więcej niż 90 ml i nie było kupy. Boże mam dziś zalamke.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka współczuje :( :( wiem co to znaczy, miałam w 9 tc ból ucha i niestety jadłam wtedy antybiotyk i krople do ucha z antybiotykiem. Ból był straszny i sobie pomogłąm chociaż trochę spirytusem kamforowym i owinęłam ucho szalikiem żeby sie rozgrzało. trochę ulżyło ale bez lekarza sie nie obeszło :(

A co do mm moja pediatra powiedziała żeby starać sie trzymać tych 3-4h przerwy ale jak płacze to mam częściej dawać bo widocznie potrzebuje. też na początku nie wiedziałam co i jak ale zobaczysz, skoro wypił 90 to rób mu po 90 a jak będziesz widziałą że wypił i jeszcze by chciał to dorób z 30ml. nic mu nie będzie. ja miałąm okres że młody dużo w dzien płakał i gdzieś przeczytałam że moze on głodny bo ja właśnie sie starałąm trzymać schematu. i dałąm mu częściej mm i zupełnie inne dziecko :)

No to porobiłam przedostatnie zakupy na allegro - pościel i kocyk minky :) zostaje wózek, na dniach zamówimy. i muszę kupić dziś stanik do karmienia.

Czy któraś z was pakowała sie w walizkę?? bo kurdę tak myślałam żeby sie w nią spakować ale mam dość dużą i nie chce żeby sobie w szpitalu pomyśleli że przesadziłam ;) a pamiętam że w torbę przy Filipie jak sie spakowałam to miałam ją strasznie wypchaną... chyba że wezmę dla małej mniejszą torbę a dla siebie podróżną

reklama
Wychodzimy :) no i oddali mi małego ssaka na szczęście :) co z ulga wielka. Ale nie powiem bo laktator mogę polecić póki co. Nie dość że tryb natural super laktacje rozkręcil. Tak tryb ekspres przynosił mi ulgę wczoraj i w nocy jak młody się opalal. ...wylalam przez ten czas ponad litr mleka[emoji14]a nie sciagalam do zera żeby się nie robiło juz więcej[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry