reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kuleczko, nie pamietam wszystkich szczegolow, na pewno na noc mm dawalam, porcje wg opakowania. Nie pamietam jak z dopajaniem na poczatku, bo w sumie jak piers dajesz to cos tam pije dziecko.
Moze Zyciowa cos dopisze, bo ona chyba tez tak karmila

Marysiu, pojecia nie mam co Madzi moze dolegac. :-(

Nadziejko, jak u Was?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Hej. Ja Moją przepajałam jak tylko skończyła 3 tygodnie mimo że było kp i przestała mieć problemy z brzuszkiem i ogólnie chyba było ok. Nie rozumiem tego wzbraniania się przed dopajaniem. To nie były jakieś duże ilości ale trochę wystarczyło.
Teraz zaczął się sezon grzewczy nawilzacie mieszkania?

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Chce iść do lekarza. Wyje z bolu normalnie pl bol porównywalny do tego po cc. Co ja z dzieckiem dzisiaj zrobię. Mąż pojechał do pracy i mówi że postara się zwolnić mam ochotę mu sprzedać bombę żeby się opamietal ledwo żyje od 3 juz nie spie bo się jie da wcześniej jakoś szlo wytrzymać a teraz szkoda słów.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

kulcia sproboj rozgrzac sol na suchej patelni, do wireczka ja i przes pieluche przyloz w bolace miejsce

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Kulcia mi pediatra mówiła ze jak dokarmiam małego mm to żebym przepajala go między posiłkami 2-3 razy dziennie woda w temp pokojowej tak po 30 ml

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Kurde wzięłam od 4 rano 4 apapy wiec nie nakarmie juz małego bo za dużo tego. Nie wiem jak z tym mm przecież tylko 6 porcji po 120 ml na dobę mam mu podać. A jak będzie głodny? Chryste to takie trudne. Poza tym jakiś żal wewnętrzny odczuwam na myśl o tym, że nie będę go karmić juz.

reklama
Kurde wzięłam od 4 rano 4 apapy wiec nie nakarmie juz małego bo za dużo tego. Nie wiem jak z tym mm przecież tylko 6 porcji po 120 ml na dobę mam mu podać. A jak będzie głodny? Chryste to takie trudne. Poza tym jakiś żal wewnętrzny odczuwam na myśl o tym, że nie będę go karmić juz.

Kulka jak on wypije 120ml to mu starczy na 4h a poza tym możesz go woda przepajac. Jak nie masz z kim zostawić małego to go weź ze sobą. A teraz to jakbyś miała jakieś kropelki to byłoby super

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry