reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
India no coś ty i tak bym nie pospala[emoji14]5:30 pobudka. temperatura sprawdzanie tętna. czopek :/ juz jesteśmy po prysznicu i czekamy. jeszcze założenie wkluc itp.
wczoraj nie brałam magnezu i tak mnie łydki bolą okropnie ze szok :(

ponadto po tym czopku to jakiś hardcor szczególnie ze ja mam kłopot w obcych miejscach z korzystaniem z toalety :(

no i kurde jakaś infekcja mi się przypalentala. .. chyba ze to od tego golenia. .. nie wiem. mam nadzieje ze przestanie laskotac mnie to[emoji14]bo nie piecze nie swędzi czy coś tylko laskocze. .. stąd podejrzenie moje ze to od golenia. ..

jeszcze 4 godziny i zobaczę mojego ślimaka!!!

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa ogromne kciuki!!! Czekamy na fotki [emoji4]

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Hej
Zyciowa czakamy na dzidzie Twoja bo moja cos sie nie spieszy :)
Ja w nocy jak chodzilam to mialam skurcze jak sie polozylam to ustawaly, zobaczymy co dzis bedzie .

Zyciowa :-) jestem myslami z Toba :-) melduj jak tylko sytuacja pozwoli ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nie pisałam Wam wczoraj, bo byłam w za dużej traumie, ale nie wiele brakowało i mała by się udusiła. Zakrztusiła się pokarmem, szybko podjelismy akcje, byla sina i nie mogla oddychac!!!!! Nigdy nie widzialam niczego gorszego. Cale szzescie, ze zachowalismy zimna krew i logiczne myslenie, nie wiem co bym zrobila gdyby sie nie udalo... Do konca dnia nosilismy ja na rekach.
Masakra i koszmar :-( :-( :-( zdecydowanie najgorsze przezycie jakiego doswiadczylam

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India z lila przezylam to samo az karetke raz wzywalam ale jakos udalo sie przed karetka. Ale bardzo czesto mi sie krztusila najbardziej jak karmilam piersia dlatego mam traume przed karmieniem juz do konca zycia. To straszne wiem co czujesz .

reklama
Życiowa powodzenia :) Czekamy na zdjęcie! :)
India współczuję,cięzko mi to nawet sobie wyobrazić. DObrze ,że już wszystko ok.
Nuśka dziękuje ! :)
Dzwoneczku dobrze,że dopiero rano może coś się jeszcze ruszy :)

Do góry