reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja pier.... Jakies jaja. Chorzy ludzie !!!!! Nie ma innego szpitala w miare blisko????
Jak sie czujesz?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Viola wcale nie smieszna sytuacja... ,a 8 Ona ma dyzur?? Kurcze ciezka sytuacja. Godzine masz tez wyznaczona???

India jak sie czujesz tam na dole? Wszystko dobrze?

Nadziejka a probowalas go powozic po trawniku? Moja po nierownosciach troszke puszcza baczki , bo chyba w jelitkach sie przesuwa...

Dzwoneczku jak dzis akcja?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No właśnie 8 ona nie ma dyżuru... Ale też robią planowane cc. Jutro mam dzwonić żeby mnie juz wpisala w plan w szpitalu to zapytam o godzinę... Bo jak by udało się 9-10 rano to wtedy moj będzie u mnie a potem pojedzie do przedszkola. Mi i tak Amelke na ten dzien zabiorą, ja będę leżeć wiec nie musi ze mna siedzieć. Byleby byl po cc żeby zobaczyć mala i chwile u mnie.

India no moglaby babcia ale wiesz jak to - taka pierwsza wazna uroczystość to chciałabym żeby byl ktos z nas :) zobaczymy co z ta godzina - czy będzie potrafila gin jutro cos powiedzieć

Dzwoneczek no ale jak to rodzic?? Skurcze co 5min to juz chyba początek porodu nie?? Kurde a jak u ciebie akcja bedzie sie rozwijać błyskawicznie to te 20km to spory kawałek... Rozumiem ze nie chca zostawiać jak przyjedzie ktos bo kluje czy boli ale chyba ze skurczami to juz powazna sprawa

Dzwoneczku a jak teraz te skurcze coś przyspieszyło ?
Ja to bym pojechała i nie wyszła z stamtąd normalnie bym sie rozłożyła na ip i co przecież siłą ciężarnej nie wrzucą

Dzwoneczku masakra... Współczuje , bardzo bolesne masz skurcze?

India a czym przemywasz???

Viola rozumiem Cie kochans, trzymam kciuki zeby udalo sie rano zalatwic cc.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Hejka Dziewczyny ;)
Wreszcie więcej czasu wolnego mam ;p
Cały poniedziałek mój miał wolny i pojechaliśmy na zakupy dla Małego a w efekcie siebie obkupiliśmy ;p
Wczoraj biegałam pozałatwiać zmianę nazwiska itp, chociaż w efekcie średnio mi to wyszło, a dzisiaj musiałam całe mieszkanko ogarnąć ;/

Dora super, że beta przyrasta, to teraz czekamy na Twojego Kropka ;D
Życiowa jeszcze chwila, jeszcze moment i będziesz tulić synka ;) a pamiętam jak zaczynałam podczytywać forum i to były same początki Twojej ciąży ;)
Viola pokaźna kolekcja ubranek ;) a z terminem cc może faktycznie zagadać o zmianie, powiedz o co chodzi i powinni Ci pójść na rękę chyba. W końcu pasowanie na przedszkolaka to poważna sprawa ;D
KasiaMarysia jeśli to faktycznie świerzb to masakra ;/ ważne żeby dokładnie wyleczyć to cholerstwo.
Kasia2310 gratuluję córci ;)
Dzwoneczku trzymam kciuki za Ciebie i poród ;)

Planuję zacząć kompletować wyprawkę, ale nie mam pojęcia co potrzebuję hahahah ;p
Trzeba przegrzebać internety ;p

Laski, które zamilkły, proszę się odezwać :D
Aniaa_H, Wiki, Czarnuszka, Ola21, OlaMagda

Miłego wieczorku ;*

reklama
Moje skurcze zmalaly chyba to byly przepowiadajace :( tylko nerka dalej mnie boli . W bialymstoku sa dwa szpitale i one maja dyzury raz jeden raz drugi wiec nie mam wyboru . Ja chce juz urodzic .

Do góry