reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola wcale nie smieszna sytuacja... ,a 8 Ona ma dyzur?? Kurcze ciezka sytuacja. Godzine masz tez wyznaczona???

India jak sie czujesz tam na dole? Wszystko dobrze?

Nadziejka a probowalas go powozic po trawniku? Moja po nierownosciach troszke puszcza baczki , bo chyba w jelitkach sie przesuwa...

Dzwoneczku jak dzis akcja?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysiu, na dole w porzadeczku :-) jest roznica miedzy nacinaniem krocza a ochrona i to kolosalna :-)

Viola, probuj przelozyc, a jak nie da rady to moze babcia pojdzie do mlodego?

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kurde ja to sobie w ogóle nie wyobrażam w tej chwili co się czuje po.porodzie siłami natury. Mnie po cc szybko się wygoilo wszystko i juz normalnie funkcjonuje. Za miesiąc juz będę ćwiczyć. Basen <3

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej wam jestem zalamana pojechalam ze skurczami regularnymi co 5 min do szpitala na ktg tez tak wyszlo a oni mnie odeslali ze jak bede rodzic to mam przyjechac a jeszcze nera mnie zaczela napierniczac a doktorek nic nie zrobil masakra .

reklama
No chyba kurcze,dobrze ze nie powiedzial ze jak urodze to przyjechac pisalam wam ze w tym szpitalu nie chca przyjmowac,alez sie wkurzylam .
Dora do szpitala mam ok 20 km

Do góry