reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

nadziejko bedzie dobrze. ja dlatego uzywalam tych rurek co pisalam. a co do drgania to mijemu raczki tak drgaly ale wyrosl z tego. teraz coraz wiecej zaczyna peplac i mowic.
dora co za szpital ehhh

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Dora, kiedy Cie wypuszcza?

Nadziejka, jak Fifi???

My zaliczylismy wizyte poloznej i kontrole w poradnie neonatologicznej. Ada przybrala 230g od wyjscia, wiec super :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Wiem że zaraz pewnie na mnie wsiadziecie i będziecie mnie opierdzielac ale ja małemu bym pomogła rurka albo termometrem. Być może zrobił się zator i samo nie pójdzie. Możesz też mu dawać trochę wody do picia u nas pomagała

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia właśnie przyszedł do mnie ten mój lekarz i mnie uspokoił ze to spoko na ten czas tak może być a ze beta wysoka to ok i mam się nie martwić.
Jutro mam mieć badanie więc nie wiem kiedy mnie wypisza Mam nadzieję ze najpóźniej w środę.

Nadziejka może jakiej okłady ciepłej pieluszki i masaż brzuszka Mojej koleżanki synek też miał problemy z wyproznianiem i to mu pomagało.

Nuska super ze imprezą się udalo

Byłam na ktg. skurcze się zapisały 3. ale to mały pikuś. podejrzewają trachykardie u małego. o 17 mam powtórzyć badanie i prawdopodobnie zostanę na oddziale. generalnie przed badaniem przyszedł lekarz i powiedział ze miałam w czwartek się stawić ale ze on w piątek cc mi nie zrobi bo wypadł mu jakis skomplikowany zabieg i żebym przyszła w środę już... no ale jak zobaczył zapis to powiedział ze środa to wstępne ustalenie bo musi zobaczyć po 17 jak będzie z tetnem. .. sorry ze tak chaotycznie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa oby wszystko bylo dobrze z malym. no i moze szybciej bedziesz juz go miala przy sobie[emoji5]

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Życiowa aby wszystko dobrze było kurde .

Aniu juz próbowałam termometr 2 razy i nic to nie dało kurde ;/ więcej nie będę bo się boje a korzyści z tego nie ma.
Zrobił znowu troszkę kupki i ułożyło mu troszkę i zasnął. On już jest taki wymordowany tym napinaniem się i płaczem ze nawet nie ma siły cyca ciągnąć . Pociągnie chwilkę i zasypia biedny mój maluszek .

Wcześniej go położyłam trochę bez pampersa żeby nóżki miał luźno i zrobiłam mu rowerek to teraz pierdzi troszkę przez sen .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejko, wspolczuje problemow z brzuszkiem :-( przykro sie czyta, ze sie meczy maluch

Zyciowa, o kurka, taka niespodziewana akcja!
Co do tachykardii to mam nadzieje, ze to nic powaznego. A moze to reakcja na skurcze? Wtedy rosnie tetno dzieciom. Daj znac po KTG. Moze pozwola Ci jeszcze pobyc do srody w domu.

Dora, super, ze beta wysoka :-D niech fasolka rosnie zdrowo i zeby nie musiala sie babsztylami glupimi przejmowac.

Odpadl nam pepek.
I bylismy zaprowadzic Radka do szkoly :-) pierwszy spacer zaliczony i to w deszczu ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nadziejka kurde szkoda tego Twojego maluszka. Na brzuszku go może kladz i leciutko klej po dupce. Albo zjedz jabłko to może i małemu się polepszy. Trzymam kciuki żeby szybko się te dolegliwości skończyły

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nadziejko jeśli on chwyta butelkę to zaparz mu Rumianku. Położna mi poleciła w razie czego.

Ja byłam na kontroli gin i wszystko ok. Za miesiąc zakładam spirale. Mam wlokniak na jajnika ale nie groźny.

Życiowa z Tobą juz gadalam to nic Ci nie napisze :D

India no to fajowo , trudne warunki zaliczone :) u nas strasznie zimno się zrobilo , wczoraj to mnie uszy piekly na spacerze[emoji14]

Dora supcio kochana! Ja czekam tylko aż zaczniecie narzekać , że brzuch ciężki dziecior kopie nogi puchna :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry