reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Życiowa będzie dobrze Już niebawem fotkę maluszka wstawisz
Dzwoneczek ucichla Mężem się zajmuje pewnie Dzwoneczku daj znać jakby się zaczęło
Ja mam dziś mieć usg Trzymajcie kciuki liczę ze może mnie wypuszcza dzis do domu.

reklama
Tak tak glicerynowy.
Zrobił w nocy kupkę 2 razy ale jak na moje oko po czopku powinno być tej kupy więcej. I budzi się co godzinę prawie kurde i dalej się pnie ale nie płacze tak jak wczoraj czy przedwczoraj odpukać. Może i jest poprawa w zachowaniu ale on dalej się męczy zrobić ta kupkę . I już nie dokarmiam go tak często tylko staram się jak najczęściej pierś dawać ale nad ranem mu dorobiłam 60 ml mleka juz mu zmieniłam na Nan bo myślałam że to może przez to bebiko tak się zrobiło to normalnie na raz lyknal .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Kurcze mam dziś połówkowe. Boże nie wiedziałam ,że to taki stres będzie. Nie wiem jak do 14 stej wytrzymam :( Zyciowa ale już blisko :) Dora trzymam kciuki za usg i powrót do domu Twój :) Nadziejka ale mi szkoda Twojego maluszka

Anka no właśnie widzisz ja jestem dziwna pod tym względem bi do fryzjera nie chodzę. .. maseczek i innych takich nie stosuje haha nawet kremu nie używam ;)
ale wstawię pranie... wymocze sobie nogi...
posprzątam u cory jak jej nie ma[emoji14]najgorsze ze pogoda jest okropna u mnie i jest normalnie ciemno.
powinnam jeszcze wózek wyjąć i poskładać bo leży owiniety streczem. .. mam nadzieje ze nic z nim się nie stało bo wszystko było poprane ładnie. .. no i stół w końcu mam ale trzeba go złożyć. i ustawić bo leży na środku dużego pokoju... z tym ze ja juz nie będę się z nim szarpać. poczekam aż mój wróci z pracy :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejka kurczę biedny ten Twój synek... A jakbyś do pediatry sie przeszla?? Wiem ze bebiko to dość ciężkie mleko no ale to zależy od dzidzi...

Zyciowa a na ktora masz sie jutro stawic w szpitalu?? Szok ale to zleciało :) dopiero byla niedziela i mówiłaś ze idziesz w czwartek a to juz wtorek i idziesz jutro :D

India jak nocka??

KasiaMarysia, kulka a u was??

viola o 7:20 mam się stawić... mam nadzieje ze nie będzie niespodzianki typu przychodzę a oni mi mówią "o super bo mamy wolny blok to załatwimy to dzisiaj" o_O
juz wystarczająco się boje... niby wiedziałam od początku o cc ale i tak się nie da przygotować do tego[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
hej laski.
nadziejko ponic nan jest jeszcze bardziej ciezkie i bardziej tluste niz bebiko. ponoc najlepiej dawac bebilon jak dziecko ma problemy z brzuszkiem.
zyciowa ale szybko zlecialo.
dora czekam ba wiesci po usg.
milego dnia

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

Do góry