reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuśka to i ja przyłączam się od życzeń. Wszystkiego dobrego! :)
Życiowa ciekawa jestem jak to jest,jakie to uczucie wiedzieć kiedy pojawi się maluszek :) i że to tak blisko :)
Dora to czekamy na wieści od Ciebie :)

reklama
Hejka Dziewczyny ;)
Ostatnio trochę zaniedbałam forum, ale dużo było jeszcze do ogarnięcia przed ślubem, w domu robota, goście itp i jak miałam wolną chwilę to albo padałam albo nawet mi się logować na forum nie chciało ;p

Czytałam Was na bieżąco ;)

Dziękuję bardzo za życzenia ;* zdjęcie jakieś wstawię może jutro jak znajdę chwilę ;)

Miłego wieczorku ;*

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej laski.

Nuśka wszystkiego dobrego kochana;*

My byliśmy z małym wczoraj na izbie przyjęć . Jezu jak on nam piszczal w domu aż sama z nim razem płakałam . Kupa nie szła baczki tez nie a brzuch twardy jak kamień. Lekarz tez jakiś konowal kurde nic nie wie . Masakra jakas po prostu . Zlecił mu morfologie a baba nie mogła mu krwi pobrać boże jak mu cisnela tego paluszki no ja po prostu myślałam że się zaplacze tam sama już

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nuska wszystkiego naj na nowej drodze życia!
Życiowa kciuki za Ciebie! To już tylko 3 dni...
Nadziejka biedna, pamiętam że mój młodszy też miał podobne problemy, czasem musieliśmy nawet z czopki glicerynowych korzystać, oby Filipowi szybko przeszlo

Czekamy na nasz trzeci cud [emoji307][emoji179][emoji738][emoji307][emoji178]
22tydz [emoji177]NADIA[emoji177]

Już po obchodzie Dzis mi mają betę powtórzyć Zobaczyć czy dobrze przyrasta Pani dr przemowila i wg niej niewyrazny ten pecherzyk i już prawie siódmy tydzień to ciąża dużo młodsza A jest dziś piąty tydz 4 dzień od ostatniej miesiączki więc ktoś tu nie umie liczyć

Dora, kiedy Cie wypuszcza?

Nadziejka, jak Fifi???

My zaliczylismy wizyte poloznej i kontrole w poradnie neonatologicznej. Ada przybrala 230g od wyjscia, wiec super :-D

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

reklama
Zrobił tak trosia kupki ale płacze niemiłosiernie mi . Na tyle jedzenia co zjadł to bardzo mało tej kupy. Budzi go ten brzuszek non stop. Daje mi kropelki espumisan bo ten doktor kazał ale to chyba za wcześnie na efekty. Sama nie wiem czy z tych czopkow nie skorzystam. Tak się bidny meczy mi ze naprawdę masakra.

Jeszcze jeden fakt mnie martwi od czasu do czasu drga mu raz jedna raz druga nóżka. Mam nadzieje ze to nie wykształcony układ nerwowy i mu to przejdzie

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry