reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
hej dziewczynki [emoji5]
India jak noc?
Dora co za szpital? masakra. u mnie zbadaja i jesli nie ma potrzeby to na oddzial nie daja.
Anka lecz sie i rodzinke zeby Was nie rozlozylo na calego.
Dzwoneczku czekamy na wiesci kiedy sie zacznie[emoji5]
a co do imienia to narazie bedzie Irmina[emoji5] M podoba sie Inka no i w sumie od Irminki mozna skrocic do Inki [emoji5]

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.
Mialam w przedszkolu kolezanke Irmine :-) bardzo ladnie :-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

MalaMi, nocka ok- zdecydowalam sie budzic mala co 3-4 godz., bo poznirj w dzien chce jesc co godzine i mniej mi sie zbiera pokarmu. Poki co je co 3 godziny.
Wxzorajszy wieczor mialam masakryczny, przez 4 godziny jadla co godzine, z cycka do lazienki, zmiana pampersa, znowu cycek, pampers i tak w kolko. Jak poszlysmy spac o 23 i M. wrocil o 23.30 to nie mialam sily sie do niego odezwac...

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

cześć co tu tak cicho dziś? :)<br />ja od wczoraj na pełnych obrotach :) zrobiliśmy przemeblowanie w dużym pokoju. wysprzatalam kuchnie po tych remontach (choć jeszcze jutro będą kończyć ale już bez kurzu). ubranka pochowalam do komody. dzisiaj ogarnelam sypialnie. pozmienialam pościel. przygotowałam łóżeczko małemu :) zrobiłam pranie. jeszcze tylko poprasuje pościel do kosza jak wyschnie. no i zostanie nałożenie ochraniacza i organizera na łóżeczko itp. <br />i odliczam juz 4 dni i szpital :) <br />w środę córcia pojedzie do dziadków wiec będę jeszcze musiała ją spakować ale to w środę na spokojnie :)<br /><br />Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Właśnie Niska najlepszego

Anka współczuję wszystko na raz Oby Ci szybko przeszło.

Życiowa widzę że niezłego przyspieszenia dostalas ale nic dziwnego skoro to tuż tuż Niech dzidziuś ma gotowe łóżeczko

India czyli samotny wieczór z dziećmi zaliczony.

Kurczę nie ma gorszej rzeczy niż wybrać się weekend do szpitala Nic się dziś nie dzieje Fajnie że dziewczynę na sali mam spoko To sobie pogadamy.
Mój mąż mnie wystraszył że może mi z nerki jakiś osad schłodzić Faktycznie miałam kiedyś problemy z nerkami.

Chyba zadzwonię do tego mojego ginekologa i mu powiem że w szpitalu jestem bo w sumie byłam u niego 2 razy to może mnie jutro nie poznać.

Do góry