reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

wedlug om 23 tydzien. 107cm w obwodzie(z malym mialam 120cm przed porodem). 156cm wzrostu takze jeszcze troche i bede szersza jak dluzsza! Wybuchne do terminu porodu!
1475145953389.jpg

Załączniki

• 1475145953389.jpg
    1475145953389.jpg
    15,6 KB · Wyświetleń: 137
reklama
Mała Mi fajny brzuszek co ty gadasz Może później nie będzie tak szybko rósł. Co do wychowywania to faktycznie nie fajnie ze ci się wtrącają..
Dzwoneczku współczuje rozłąki. Dobrze ze teraz na te 2 tyg przyjedzie. Później pewnie do wakacji tez wpadnie kilka razy. A starsza córcia tęskni pewnie. Czujesz się dobrze to najważniejsze.
Ola coś mało pisze ostatnio. Ciekawe jak Milenka?
Anka, ale to tak szybko spodnie za ciasne Hm a ja ostatnio 3 pary super spodni kupiłam hmm ciekawe ja długo ponoszę.

no dzis patrzylam i mam jakies 5cm zapasu w samochodzie do kierownicy. pozniej zacznie mi obcierac o brzuch. jeju co na siebie zaloze zima?

orientujecie sie ogolnie jak to jest z kosiniakowym? teraz jestem na zasilku ktory mam chyba do kwietnia. z tego co mi mowila w urzedzie pracy to bedziw nalezl mi sie macierzynski w wysokosci obecnego zasilku na rok i pozniej bede miala jeszczw wyplaciny zasilek ten co nie wykorzystam. mowila jeszczw ze opieka powinna mi doplacic ta roznice do tego 1000zl ( zasilku mam niecale 500) i czy to sie wlicza pozniej do dochodu? mamy jeszcze teraz 500+ na malego takze chyba jak urodze to bede miala 500 na dwoje plus ten macierzynski z up i roznice do 1000 zl z opieki?

MalaMi to kosinkowe czy jak to się tam nazywa przysługuje gdy kobieta nie ma prawa do macierzyńskiego. ale należeć ja pójdziesz do mopsu i się zapytasz i od razu dowiesz sie o wszystkie dokumenty i wnioski potrzebne :)
ja to wam powiem ze te wszystkie pomoce dla mnie to czarna magia... nie wiem czy becikowe będę umiała załatwić teraz ja pracuje[emoji14]o 500+ na drugie nawet nie myślę. .. bo nie wiem gdzie to się składa. .. o_O czarna masa ze mnie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Dora zycze ci abys dlugo nie ponosila tych spodni ☺ A twoj maz dalej w innym miescie pracuje ?
Ja w tygodniu bylam w mopsie i sie dowiedzialam ze nic mi sie nie nalezy poniewaz maz za granica a niby na drugie dziecko mialo byc 500+ bez wzgledu na zarobki.

reklama
MalaMi to kosinkowe czy jak to się tam nazywa przysługuje gdy kobieta nie ma prawa do macierzyńskiego. ale należeć ja pójdziesz do mopsu i się zapytasz i od razu dowiesz sie o wszystkie dokumenty i wnioski potrzebne :)
ja to wam powiem ze te wszystkie pomoce dla mnie to czarna magia... nie wiem czy becikowe będę umiała załatwić teraz ja pracuje[emoji14]o 500+ na drugie nawet nie myślę. .. bo nie wiem gdzie to się składa. .. o_O czarna masa ze mnie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam to samo :-) tez nie kumam :-) jade wlasnie do gina po zaswiadczenie do becikowego. Mam juz wypis ze szpitala, M. jutro pojdzie do urzedu po pesel i akt urodzenia. Pozniej musze poskladac papiery do pracy. I wezmiemy sie za 500+. 500+ chyba przez bank zalatwimy albo w urzedzie. Becikowe u nas w urzedzie sie sklada tez

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry