reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India Ada sliczna i wcale nie wyglada zeby byla taka drobniutka ☺Ciezko jest bez meza a teraz pewnie bedzie jeszcze gorzej. Jak pojechal z wakacij to chyba z dwa tygodnie nie moglam sie pozbierac. Jak nie dam sobie rady wroci wczesniej nikt go tam nie trzyma ale wiadomo poki jest okazja to sie chce jak najwiecej zrobic bo polskie realia mnie przerazaja.
Szalejecie dziewczyny z tymi zakupami ☺ ja nic z ubran dla Zuzi nie kupilam jeszcze mam tyle po Lili ze stwierdzilam ze mi wystarczy a patrzac po waszych dzieciaczkach to tak szybko rosna ☺

reklama
Dzwoneczku, dzielna mama z Ciebie i pewnie, jesli dacie sobie rade to wiadomo, mozecie sie poswiecic. Oby czas do wakacji Wam szybko zlecial :-)

Kulka, od kiedy wkladalas Ignasia do bujaczka?
Nam dzisiaj kurier tez przyniesie :-D
I dotarla do mnie z rana torba do wozka, dlugo myslalam czy ja kupic, ale jakas miec musialam i przyszalam, bo kosztowala 150.zl. Ale jestem zadowolona, bo jest pojemna i mysle, ze bedzie pasowala do wozka

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Hmm nie wiem od kiedy . Chyba jak miesiąc skończył? Może wcześniej. On jest newborn ale niby to i tak niezdrowo ale ja nie trzymam go w nim 24 h tylko jakiś czas jak np jem i żeby się zajął :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ja te ciuszki dla Adki to na 68 bralam, bo na 56 mi szkoda bylo, a 62 mamy calkiem sporo

2870 g, 53 cm

Hmm nie wiem od kiedy . Chyba jak miesiąc skończył? Może wcześniej. On jest newborn ale niby to i tak niezdrowo ale ja nie trzymam go w nim 24 h tylko jakiś czas jak np jem i żeby się zajął :)

Oki, ja niby tez mam 0+, ale to chyba duzo za wczesnie. Chociaz, w foteliku samochodowym tez nie lezy na plasko....

2870 g, 53 cm

Ja w ogóle nie znosiłam jak Igi musiał być w foteliku. Teraz jest większy i juz to lepiej wygląda ale młodszy to jakaś kaszana. Broda przy klatce przycisnieta , nie dało się nic z tym zrobić.

a pierdziu..... osiwieje niedlugo.... wszycy maja w dupie to co mowie. nosz kurw... wkoncu to moje dziecko a nie ich wszystkich! mowie nie dawajcie ciastek itp bo nic innego nie chce pozniej jesc to w dupie to maja i caly czas je ciastka. ojciec moj gada no idz z nim jaj chce sie bawic brama ni idz z nim tam jak on chce rob to co on chce i tak caly czas.... przeciez ja nie moge sobie na to pozwolic zeby robic to co dziecko chce bo pozniej bedzie rozpuszczonym bachorem i ja nie bede migla nic zrobic bo bede robic to co dziecko chce.... a jak placze to moj ojciec przylatuje i cgce go zabrac bo ja mu na pewno krzywde robie ja pierdole jak mnie to wkurwia....

MalaMi a wy mieszkacie z rodzicami ? Oj ja tez nie lubie jak ktos mi sia wtraca moj tez tak potrafi a czemu ona placze a co sie stalo a dlaczego brr
India wcale taka dzielna nie jestem licze na to ze mama mi pomoze. Choc bardzo bym chciala miec meza przy sobie we dwojke nawet problemy staja sie mniejsze.

reklama
tak mieszkamy z rodzicami ale sie budujemy juz. w tym roku chcemy zrobic stan surowy zamkniety a w przyszlym jako tako wykonczenie tzn czesc domu tylko i sie przeprowadzic.
z tymi ciastkami to akurat bylam z mama u dziadkow i kurde mowie milion razy nie dawaj ciastek mu bo nie chce nic jesc innego to ten jeszcze wiecej mu daje bo to takie male i nie slodkie. a jak wyszlysmy to mama do mnie pretensje ze zwracam dziadkowi uwage i ze to tak nie ladnie. no sorry nie ladnie miec czyjes zdanie w dupie! i jeszcze z tekstem do mnie ze sama malego wczoraj pol dnia paluszkami paslam heh zjadl moze 4 po obiedzie (oczywiscie troche mi zajeli czasu na przekonanie malego ze zupa jest dobra). szkoda gadac. mam juz dosyc....

Do góry