reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wiecie co kochane mam nowa sąsiadke i jak mama wychodziła palić na klatkę to się pytała jak tam nasz mały i w ogóle . I mówiła ze jak ich synek płakał to zamówiła na necie plyn gute nacht bad z penatena do kapieli i ze spał po tym tak dobrze no więc mi się kończyło oilatum i myślę sobie kupię ten plyn na allegro i dzisiaj pszyszedl i małego wykapalam w tym śpi jak suselek nie kręci się ani nie budzi wcale bo tam są nuty zapachowe lawendy i ze to niby dziecko uspokaja. Nie wiem bo to dopiero pierwszy raz w nim kapany był ale póki co działa . I pięknie pachnie ;p i opinie czytałam na necie to ma same dobre[emoji14]

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

My sie polozylysmy o 23.30, budze sie, patrze na zegarek i jest 5! Musialam mala dobudzac, zeby raczyla cos zjesc.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

india super że Adriana dobrze sypia.
Kulcia powiadasz że pomidory Ci smakowały ;)
Nadziejka i jak lawenda działa, jak noc?
Ja głodna jestem mega Lece robić śniadanko

Oo India super nocka;)
Po kąpieli spał 4 godziny wiec jak na niego to bardzo długo hehe ;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

O India z glodomorry zrobil sie spiosze :)
Filipek tez ladnie pospal a ja nigdy nie wiezylam w te plyny do kapieli .
Dorcia ja tez pomidory pod kazda postacia uwielbiam i jem przez cala ciaze :)
India jak bedziesz miala chwilke to prosze napisz co ci bylo potrzebne w szpitalu a co zupelnie sie nie przydalo

witam się i ja :) Marysia w przedszkolu a ja siadam do sniadanka ;)
w ogóle to co chwila wychodzą jakieś nowe niespodzianki w tym mieszkaniu... korki nam zaczęły skwierczec :( jutro przyjdzie elektryk bo mówi ze to najprawdopodobniej wina samych bezpieczników bo mamy starego typu. wymieni nam skrzynkę całą i zrobi podłączenia. ..
mam nadzieje ze to to bo dzisiaj kładą nam tynk na ściany w przedpokoju i to juz jest koniec remontu... ewentualnie w pon pan przyjdzie zobaczyć i ocenić jeszcze raz...

dzisiaj już zacznę sprzątać :D i ogarniać system :D

aaaaa 7dni zostało :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka- właśnie skonczylam śniadanko, Filip w przedszkolu a ja ide umyć włosy.
U nas dzis pochmurno, wygląda jakby miało padac.

Zyciowa aaa tylko 7 dni!! :) a powiedz mi jak Twój obwód brzuchola?? Zaraz zmierzę swój z ciekawości i potem juz przed poroe

reklama
Kurde wyslalo mi

I potem przed porodem zmierzę.

India noo to ładnie Ci coreczka dala pospać :) oo dzwoneczek dobry pomysl- napisz co sie przydało a co nie

Nadziejka hmm obserwuj obserwuj jak dziala ten plyn, moze to dobry patent :) i będę korzystać ;)

Do góry