reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
jestem zalamana!!! jestem taka juz wielka ze ze dzis sie mojego w sklepie pytali czy lada moment i juz rodze a on mowi ze to polowa dopiero ro zapytali czy blizniaki. ehhh jestem zakamana nornalnie. w domu sie smieja ze bede wygladac jak slon co za duzo zjadl heh

MalaMi z drugiej strony masz prawo wygladac jak slon :-D
Waga sie bedziesz martwila pozniej ;-) teraz ciesz sie brzuszkiem

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

ja chciałam zamówić małemu komplety dwa ze smyka. .. ale sama nie wiem czy mi potrzebne bo wydaje mi się ze mamy sporo... najwyżej mój będzie biegał i dokupowal albo coś na grupie sprzedażowej wynajde :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie ostatnio przejrzałam i mam tylko dwie pary polspiochow wiec te dwie mi sie przydadzą (chyba ;) )
Ogólnie dużo rzeczy bym zamowila ale po przemyśleniu stwierdzalam ze jednak niepotrzebne a i tak stówka pójdzie.

India no takie sa przesady ze jak zgaga to długie włosy :D ja nie miała zgagi w ogóle, zobaczymy jakie Amela będzie mieć wloski ;)

reklama
Cudna Adka :)

Ja jeszcze przy karmieniu o 5 rano szperalam, zaladowalam koszyk smykowy ale zrezygnowalam. Mamy sporo. W smyk rozmiarówka jest zawyżona dość mocno. Szczególnie z cool club .

A oto mój syn :) teraz usypia w bujaku, mam wypije kawę i się ogarnie a potem na spacer bo podobno dziś ciepło :) od poniedziałku juz po 13 stopni.
1475138878502.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1475138878502.jpg
    1475138878502.jpg
    61 KB · Wyświetleń: 185
Do góry