reklama
MałaMi90
Fanka BB :)
jestem zalamana!!! jestem taka juz wielka ze ze dzis sie mojego w sklepie pytali czy lada moment i juz rodze a on mowi ze to polowa dopiero ro zapytali czy blizniaki. ehhh jestem zakamana nornalnie. w domu sie smieja ze bede wygladac jak slon co za duzo zjadl heh
India9
Ma wlosy po Radku, on tez sie z czuprynka urodzil. Polozna sie pytala czy zgage mialamMałaMi super zakupy
India - jakie Ada ma włoski długie śliczna
Dzwoneczek dasz radę wytrzymać do soboty - trzymam kciuki!
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Życiowa
ja chciałam zamówić małemu komplety dwa ze smyka. .. ale sama nie wiem czy mi potrzebne bo wydaje mi się ze mamy sporo... najwyżej mój będzie biegał i dokupowal albo coś na grupie sprzedażowej wynajde
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Ja właśnie ostatnio przejrzałam i mam tylko dwie pary polspiochow wiec te dwie mi sie przydadzą (chyba )
Ogólnie dużo rzeczy bym zamowila ale po przemyśleniu stwierdzalam ze jednak niepotrzebne a i tak stówka pójdzie.
India no takie sa przesady ze jak zgaga to długie włosy ja nie miała zgagi w ogóle, zobaczymy jakie Amela będzie mieć wloski
Ogólnie dużo rzeczy bym zamowila ale po przemyśleniu stwierdzalam ze jednak niepotrzebne a i tak stówka pójdzie.
India no takie sa przesady ze jak zgaga to długie włosy ja nie miała zgagi w ogóle, zobaczymy jakie Amela będzie mieć wloski
reklama
Mamakulka
Cudna Adka
Ja jeszcze przy karmieniu o 5 rano szperalam, zaladowalam koszyk smykowy ale zrezygnowalam. Mamy sporo. W smyk rozmiarówka jest zawyżona dość mocno. Szczególnie z cool club .
A oto mój syn teraz usypia w bujaku, mam wypije kawę i się ogarnie a potem na spacer bo podobno dziś ciepło od poniedziałku juz po 13 stopni.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jeszcze przy karmieniu o 5 rano szperalam, zaladowalam koszyk smykowy ale zrezygnowalam. Mamy sporo. W smyk rozmiarówka jest zawyżona dość mocno. Szczególnie z cool club .
A oto mój syn teraz usypia w bujaku, mam wypije kawę i się ogarnie a potem na spacer bo podobno dziś ciepło od poniedziałku juz po 13 stopni.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki