reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
przyszła pościel do koszyczka :)
jejku juz się doczekać nie mogę :D
smutno mi tylko bo w środę wieczorem Marysia pojedzie do dziadków do innego miasta i się boje ze będę ryczec[emoji14]wiem głupie ale i tak by nie mogła do szpitala przyjść. .. nawet nie mogę jej osobiście zawieźć bo jakby coś się zaczęło dziać na trasie to lipa by była a tak mężu obróci w cztery godzinki. ..
1474968772031.jpg

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474968772031.jpg
    1474968772031.jpg
    76,5 KB · Wyświetleń: 168
Haha jak się fajnie trzyma za główkę ;p

Kulcia żeby on leżał i patrzył on się drze nerwus mały . No normalnie on się nie najada moim mlekiem znowu musiałam mu zrobić wypił 60 ml i dopiero zasnął tak płakał ze aż się zaczął zachodzić

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka, duzy chlop to duzo je. Od dokarmiania nic mu sie nie stanie, a Ty bedziesz miala chwile oddechu.

Ja juz mam wypis malej, czekam na obiad, limuzyne i sie zawijamy stad :-) ja swojego dziecka dzis nie poznaje, juz ktorys raz odlozylam ja po karmieniu do lozeczka i jest ok :-) sie dzieciak nie drze, jak milo.... Az nudno....

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India super ze juz do domku :) w domu najlepiej :D

W ogóle wszystkie nasze urodzone dzieciaczki słodziutkie :) :*

Ja zrobiłam miejsce w szafie na Filipa ciuchy, oproznie komodę i nie ma wymowek- trzeba zaczac prac :)

reklama
Dziewczyny a ktoras karmi przez nakładki?? Czy wszystkie bezpośrednio z cyca??

Ja bym chciała bez ale moje sutki sa takie Malo wyciągnięte i Filipowi ciężko bylo chwycić...

Zyciowa to kiedy dokładny termin cc?? 7.10??

Do góry