reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dorka jeszcze trochę to będziesz swojego tu wstawiać :)

India ja przy każdym karmieniu przez pierwsze 2 tygodnie usypialam. Nie wiem dlaczego. Normalnie łeb mi leciał i bałam się , że małemu z główki trzepne. Jak tylko skończył jeść to od razu miałam energię. Kurde kawa... a ja mleka nie mam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tylko u mnie kurde smyka nie ma i to jest ten ból ;/

Dora zaraz Twoje będzie tak rosło ;*

India posikalam się haha;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

A powiedzcie mi czy bardzo Was brodawki na poczatku karmienia bolaly? Kiedy to przejdzie?

Wiem, ze beda jamis czas obolale, ale czasem to boli do przesady i tak mysle czy ona dobrze ciagnie

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

India ja płakałam w szpitalu aż mi krew ciekła z brodawek a teraz tez mnie troszkę bolą ale tylko jak zacznie ssac a później już nie .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

reklama
Do góry