reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurcze dziewczyny tak mnie czysci ze masakra z kibelka nie schodze mam nadzieje ze to nie przed porodem a na dodatek zab mnie zaczyna bolec i to ten co na poczatku ciazy mnie bolal i leczylam tak ze z tym zebem zaczynalam ciaze i koncze

reklama
No dzwoneczku podobno przed porodem tak sie wlasnie ma [emoji5][emoji16] [emoji16] [emoji16]
A moja dentystka twierdzi ze zęby w ciąży mogą byc wrazliwsze przez hormony i na poczatku i na koncu bardziej je czujemy. Mozw cos w tym jest

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Oj nie straszcie mnie musze do niedzieli wytrzymac.
Dora mam nadzieje ze cos zjadlam ze mnie tak pogonilo ale dalej brzuch mnie boli
Ania z tymi zebami chyba masz racje kurcze teraz to ja nie wiem co mam zrobic bo mnie tam w samych korzeniach cos cmi a terminow szybkich tez nie ma u dentysty i nawet przwswietlenia nie mozna zrobic a boje sie zeby nie zaczelo mocno bolec. Przez cala ciaze byl spokoj az sie sama dziwilam ze mnie zaden zab nie boli a tu prosze

W przyszlym tyg same piekne wpisy beda.

Igi juz nie bedzie jedynym facetem:)

Nadziejka my juz kilka razy puscilismy. tez sie obawiam ze sie przyzwyczai, poki mam sile to usypiam inaczej ale czasem naprawde nie mam sily, bo zazwyczaj od 5 nie spie, a P idzie do pracy i o 5 wstaje wiec wymiekam i wlaczam yt

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

yyy juz nie jest jedyny bo jest Filipek przecież. ..

dzwoneczku wyluzuj :) trzymam kciuki żeby poszło po twojej myśli hihi wiem ze to słabe pocieszenie bo jak dziecko zdecyduje to nie ma odwrotu. ale ja też zaciskam nogi do terminu cc bo mam remont jeszcze wiec nie ma opcji szybszego wyjścia[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry