Życiowa
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pusc z yt suszarkeTaki jestem sobie podły matka wozi a ja nie chce wcale spać bo po co ;p
Zobacz załącznik 775204
[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]
Nie zalejeszHej kochane, ale sliczne te wasze dzieciaczki ❤❤❤
Zyciowa dobrze ci wiesz kiedy to sie stanie dla mnie najgorsza ta nie wiedza a najbardziej sie boje ze mi wody odejda w najmniej oczekiwanym momencie tak jak za pierwszym razem , ale wtedy bylam w szpitalu to przewiezli mnie tylko na inne pietro i juz a teraz nie wyobrazam sobie jecha 30 km z odplywajacymi wodami bo caly samochod zaleje
Dorcia wcale nie za wczesnie na objawy a im wiecej tym lepiej znaczy ze dzidzia rosnie . Kiedy masz wizyte ?
India super ze dzis wychodzisz. Pamietasz bylysmy para a ty juz masz to za soba ☺
Ja jakos jeszcze sie trzymam i mam nadzieje ze tak pozostanie do niedzieli a potem moge juz rodzic. Jutro mam wizyte to zobaczymy co tam sie dzieje ale dziwi mnie ze jeszcze ani jednego ktg nie mialam jakas olewka ze strony mojej gin.
Tak mnie czasem dziobie tak jak by w szyjke z tamtej strony ale to jest okropne uczucie i nie wiem co ono oznacza czy to mala dotyka glowka czy jaki czort ale jak dziobnie to czuje jak by normalnie miala wyjsc .