reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola ja karmilam z jednej piersi przez nakładkę bo mam troche wadliwa pierś ale mala nie chciała zbytnio przez nakładkę pic co za tym idzie rzadko dawalam jej z tej piersi (później to zapominalam tydzien zeby jej dawac)

Ale ta piers to w ogóle dziwna. Bo potrafilam nie karmic tydzien i zadnego zapalenia nigdy nie mialam

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej kochane, ale sliczne te wasze dzieciaczki ❤❤❤
Zyciowa dobrze ci wiesz kiedy to sie stanie dla mnie najgorsza ta nie wiedza a najbardziej sie boje ze mi wody odejda w najmniej oczekiwanym momencie tak jak za pierwszym razem , ale wtedy bylam w szpitalu to przewiezli mnie tylko na inne pietro i juz a teraz nie wyobrazam sobie jecha 30 km z odplywajacymi wodami bo caly samochod zaleje
Dorcia wcale nie za wczesnie na objawy a im wiecej tym lepiej znaczy ze dzidzia rosnie . Kiedy masz wizyte ?
India super ze dzis wychodzisz. Pamietasz bylysmy para a ty juz masz to za soba ☺
Ja jakos jeszcze sie trzymam i mam nadzieje ze tak pozostanie do niedzieli a potem moge juz rodzic. Jutro mam wizyte to zobaczymy co tam sie dzieje ale dziwi mnie ze jeszcze ani jednego ktg nie mialam jakas olewka ze strony mojej gin.
Tak mnie czasem dziobie tak jak by w szyjke z tamtej strony ale to jest okropne uczucie i nie wiem co ono oznacza czy to mala dotyka glowka czy jaki czort ale jak dziobnie to czuje jak by normalnie miala wyjsc .

Hej kochane, ale sliczne te wasze dzieciaczki ❤❤❤
Zyciowa dobrze ci wiesz kiedy to sie stanie dla mnie najgorsza ta nie wiedza a najbardziej sie boje ze mi wody odejda w najmniej oczekiwanym momencie tak jak za pierwszym razem , ale wtedy bylam w szpitalu to przewiezli mnie tylko na inne pietro i juz a teraz nie wyobrazam sobie jecha 30 km z odplywajacymi wodami bo caly samochod zaleje
Dorcia wcale nie za wczesnie na objawy a im wiecej tym lepiej znaczy ze dzidzia rosnie . Kiedy masz wizyte ?
India super ze dzis wychodzisz. Pamietasz bylysmy para a ty juz masz to za soba ☺
Ja jakos jeszcze sie trzymam i mam nadzieje ze tak pozostanie do niedzieli a potem moge juz rodzic. Jutro mam wizyte to zobaczymy co tam sie dzieje ale dziwi mnie ze jeszcze ani jednego ktg nie mialam jakas olewka ze strony mojej gin.
Tak mnie czasem dziobie tak jak by w szyjke z tamtej strony ale to jest okropne uczucie i nie wiem co ono oznacza czy to mala dotyka glowka czy jaki czort ale jak dziobnie to czuje jak by normalnie miala wyjsc .
Nie zalejesz;) mi odeszły wody w domu, a dojechałam 15 km co prawda. Założyłam wkład poporodowy;)

Marysiu nie będę go jeszcze uczyła do suszarki zasypiać bo sobie juz całkiem nie poradzę. Komputer mam w drugim pokoju i nie chce mi się z ładowarka go przenosić do Naszego pokoju .

Dzwoneczku bebiko mu daje bo takim go dokarmialy w szpitalu. Ale wtedy był spokojniejszy . Zasypial . Chyba się już nauczył nerwus na rękach i w wózku i tak wymusza.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

1474978505656.png

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474978505656.png
    1474978505656.png
    140,8 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Do góry