reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

dokladnie takie. ine maja dwa dodatkowe otwory. ja wkladalam do konca pierwszego
1474868198111.png

Załączniki

• 1474868198111.png
    1474868198111.png
    31,8 KB · Wyświetleń: 163
reklama
Dora rok temu mialas badnia??? Zrob sobie przy okazji koniecznie. Moze masz hb niska.

India nie panikuj moja 300 zgubila i tez ja karmilam, zaczela dopiero przybierac w 4 dobie na 3580 wieczorem a w 6 3720. Tylko ze ja po cc dlugo lezalam i dlatego mala trzymali z reszta ona tez miala naswietlanie.

Dora nawet spoko te rurki. Zobaczymy jak dzis bedzie.
Edit :MalaMi

Ola biedna, mam nadzieje zd lekarz cos przepisze Ci na bol biodra. Ty mozesz brac wszystko, bo nie kp.

Ja tez jade z tym swedzeniem.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ostatnia edycja:
Hej kochane .

Dora nie dobrze ze mdlejesz;/ może jakichś witamin brak Tobie

Olcia biedna nie miej do siebie pretensji ze nie karmisz. Jeśli miałaś siebie i dziecko tak męczyć to dobrze ze to się tak skończyło i karmisz buteleczka .

Marysiu mojego małego tez brzuszek boli płacze mi strasznie bo kupy zrobić nie może a tak się pnie aż czerwony się robi biedny . Mama też mi mówiła żebym termometr w dupke wsadzila ale ja się boję i tego nie robię. Potrzymaj jej trochę nogi w górze może to pomoże ja jak mojemu tak potrzymam z 10 min to idzie kupka aż dziecko się zadowolone robi.

Kurde mam pokarm bo mi leci i odciągam czasami ale normalnie nie wiem o co chodzi nie najada mi się mały w nocy się męczylam z 3 godziny ssal cały czas i płakał aż piąstki do buzi wkładał wiec wstałam i zrobiłam mu 60 ml mleka to tak doil butle jakbym mu wcale jeść nie dawała i dopiero zasnął.

Zaczynam się bać ze długo nie pokarmie;/

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejka 10 min?? Matko to dlugo ja przy zmianie pieluszki mam wrazenie ze za dlugo trzymam i boje sie ze cos jej uszkodze.
Nie boj sie. Nawilz tylko koncowke i pupke i tak jakbys mierzyla temp. Mojej caly zastoj zszedl.

A co do karmienia. Moze zle dajesz mu piers. Slychac polykanie?? Kochana ja to sobie robie tak ze podkladam palca pod otoczke na dole i na gorze. Pamietaj ze maly musi miec nosek odkryty
1474869516631.jpg

Jesli masz pokarm sprobuj inne pozycje.

Załączniki

• 1474869516631.jpg
    1474869516631.jpg
    25,4 KB · Wyświetleń: 126
mialam wam pisac ze robilan to rafaello i masa jest za rzadka.... nie da sie zrobic kulek. kupilam mleko w proszku w niebieskim opajowaniu i zageszcze tym

Anka niektore kobiety po prostu sa leniwe, a niektore naprawde zle sie czuja. Ja w 1 trym nie zawsze dalabym rade isc do pracy. Duzo wymiotowalam, ale 2 i 3 trym to mialam full energii.

reklama
Jakies dwa dni bylam na majowkach (ale juz sie wypisalam) i tam na 10 kobiet 8 na pierwszej wizycie poszły na zwolnienie.
Ja wiem ze niektóre kobiety musza isc na zwolnienie ale niektore ida bo sa w ciąży....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry