reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Więc chyba wniosek z tego taki,że co lekarz to inne procedury. Choc wiekszość z Was tego robić nie musiała. Boję się co będzie dalej ,że mi sie zęby posypią. Jeszcze 4 miesiące temu wszystko zdrowe i nagle 4 ubytki. Masakra

Więc chyba wniosek z tego taki,że co lekarz to inne procedury. Choc wiekszość z Was tego robić nie musiała. Boję się co będzie dalej ,że mi sie zęby posypią. Jeszcze 4 miesiące temu wszystko zdrowe i nagle 4 ubytki. Masakra
Kasia mi zęby strasznie polecialy pi tych ciazach. W pierwszej ciazy to siedzialan u dentysty jeszcze tydzien przed porodem.
Lepiej zrobic teraz bo po porodzie bedzie karmienie, brak czasu itp i bedziesz musiala wyrwac

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

ej a ja mam być tego 6.10 rano na czczo... o_O myślicie że mnie będą cały dzień trzymali bez jedzenia? bo cc dopiero 7... chciałabym jak najwcześniej rano ją mieć żeby już wieczorem moc iść się umyć[emoji14]ale mam plany, co? ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

to moze 6 Ci zrobia albo poprostu wyniki chca zrobic jeszcze na czczo.
u mnie jak idziesz doc lekarza z jakims bolem np brzucha to sie pyta i stan zebow a i jak kieruja gdzies na operacje to tez pytaja o zeby i ewentualnie zaswiadczenie od dentysty. ja ma dwa do robienia. wczoraj ba 10:30mialam miec wizyte ale popolufniu mi sie przypomnialo dopiero. tak to jest jak trzeba 3 tyg czekac Bna wizyte

reklama
Hej dziewczyny.
Kasia ja też nie musiałam mieć zaświadczenia od dentysty. ale byłam z małym w lutym i przy okazji moje obejrzała i wszystko było ok.
Ale włąśnie podobno w ciąży się bardzo zęby mogą psuć, o wiele szybciej niż normlanie.

U nas dziś też zimno, ale słonecznie.

India nie pomogę bo w sumie ja zaczynałam sn aled nic ze sobą nie miałam ;) nie pomyślałam.

Zyciowa noo chyba na badania musisz być na czczo no bo gdzie do następnego dnia :p skoro już rano masz przyjść.

Do góry