reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A gdzie tam , w naszym Jeleniogorskim szpitalu powodem jest przyjście do szpitala. Mnie kiedyś powiedzieli, ze nie badają pacjentek od tak tylko muszą położyć na oddział bo inaczej nie zbadaja bo nie muszą a tak im NFZ kasę odda. Lekarz mi to oznajmił.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
India podstawą było dla nich to ze przyszłam. .. niestety jest tak jak napisała Mamakulka. zostawiają profilaktycznie. bo dostają pieniądze za pacjentki przyjęte.
ja miałam szczęście bo trafiłam na mega sympatyczną lekarke taką młodą i od razu jej powiedziałam że jeśli jest ok z małym wszystko itp to chce do domu do córki i powiedziała ze to rozumie i ze zbada wszystko żeby mieć sto pro pewności.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Acha, czyli wczasy funduja wszystkim zglaszajacym sie :-D

Podpowiedzcie mi jakie smakolyki sobie nakupowac na pobyt w szpitalu. Mam juz wode i herbatniki i mysle co jeszze moze mnie ratowac ( nie chodzi mi o czas porodu). 7daysy? Batony jakies? A cos wytrwanego?

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

U nas identycznie jest. Nie zejdzie lekarz dopóki nie zapisza na oddział. Ewentualnie można zaplacic 200zl wtedy nie zostawiaja w szpitalu.

India ja bym nie brala nic z czekolada. Ja mialam wodę, sok jabłkowy, biszkopty, herbatniki i danio. I mąż mi przewoził kanapki codzienie albo nalesniki. Ale ja lezalam 9 dni....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

U nas identycznie jest. Nie zejdzie lekarz dopóki nie zapisza na oddział. Ewentualnie można zaplacic 200zl wtedy nie zostawiaja w szpitalu.

India ja bym nie brala nic z czekolada. Ja mialam wodę, sok jabłkowy, biszkopty, herbatniki i danio. I mąż mi przewoził kanapki codzienie albo nalesniki. Ale ja lezalam 9 dni....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
O, biszkopty! :-)

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

dzien dobry.
moj maly wstaje z ojcem razem do pracy o 6:30 ehh a moglby spokojnie jeszcxe pospac....
dzis przymrozek u mnie[emoji5] ale zapowiada sie ladna pogoda i ponoc ma byc 20 stopni:)
zyciowa mlody niech czeka nankoniec remontu. ile beda jeszcze robic?
ide zjesc sniadanie bo pokoj juz mam ogarniety

1474524225166.jpg

majonez musi być

Załączniki

• 1474524225166.jpg
    1474524225166.jpg
    55,5 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Do góry