reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kasia ja juz nie mam lekarza prowadzącego i nie pracowała w szpitalu. pracuje za to ten który mi dał skierowanie na cc oraz lekarz od wszystkich badań usg które robiłam. .. a czemu pytasz?

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiu to jest bez różnicy bo jak prowadzący nie ma dyżuru to nic nie daje czy pracuje w szpitalu czy nie . Niestety.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
A ja mam inne zdanie.
Gdy bylam w szpitalu przy pierwszym poronieniu to jak dostalam boli o godz 20 to lekarz na dyżurze kazal czekać do rana....dopiero jk zapytal sie do kogo chodzę (a to był lekarz z tego szpitala) dopiero mnie zbadal. A rano to ja juz bylam po poronieniu...

Ja zawsze staram sie miec lekarza ze szpitala i wg mnie nawet jak go nie ma na dyżurze to dużo daje ze w ogóle on tam pracuje

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

u mnie tez inaczej traktuja jak prowadzacy lekarz pracuje w szpitalu[emoji5]
dora trzymam kciuki.
my juz po szczepieniu. jak narazie ostatnie (3 uklucia) i maly byl dzielny rozplakal sie doslownie na 5 sekund przy trzecim juz. teraz planowo na 6 latek ale zaszczepie jeszcze na meningokoki czy jakos tak.

Życiowa juz dziewczyny odpowiedzialy. Czasem lekarz prowadzacy sie zajmuje ciezarna.

Ja pierdziu w filmach to po 5 razy biora koscielny.

Mala szczepilas osobno czy skojarzone?

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Jeju, jeśli tylko okażę się, że jutro szczęśliwy dzień Dory to ja to będę musiała jakoś uczcić!!!! Zapodam sobie coś pysznego do jedzenia + szklanka coli, a co! :D
Będę 3mała kciuki - MOCNO! MOCNO!

Byłam dzisiaj w Pepco i zostawiłam tam 100 zł na ciuchy dla Radka :-D
Dla Ady kupiłam tylko jedne dresowe spodenki na 68 cm. Jakoś nic mi nie przypadło do gustu...

reklama
Kocham pepco. Teraz będą bluzy z uszami na dzieci od 68 jakoś :)

Kurde znowu się pgryzlam z mężem. Sezon przeziębień i oczywiście katar ma i chory obłożnie jest wobec tego. Nic nie może robić, nawet z psem iść ! Jak baba chora to jakoś nie leży i nie płacze tylko wykonuje codzienne czynności normalnie jak trzeba bo kto za nią to zrobi nie?

Nie chce mi się wychodzić z domu a pogoda ładna to przydałoby się iść na ostatki ciepła z dzieckiem. Nie mam nastroju, bolą mnie plecy i juz drugi raz zaslablam nie wiem od czego. Chce do mamy [emoji22]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry