reklama
Życiowa
Fanka BB :)
Kasia ja juz nie mam lekarza prowadzącego i nie pracowała w szpitalu. pracuje za to ten który mi dał skierowanie na cc oraz lekarz od wszystkich badań usg które robiłam. .. a czemu pytasz?
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
Kasiu to jest bez różnicy bo jak prowadzący nie ma dyżuru to nic nie daje czy pracuje w szpitalu czy nie . Niestety.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Anka_32
A ja mam inne zdanie.Kasiu to jest bez różnicy bo jak prowadzący nie ma dyżuru to nic nie daje czy pracuje w szpitalu czy nie . Niestety.
Gdy bylam w szpitalu przy pierwszym poronieniu to jak dostalam boli o godz 20 to lekarz na dyżurze kazal czekać do rana....dopiero jk zapytal sie do kogo chodzę (a to był lekarz z tego szpitala) dopiero mnie zbadal. A rano to ja juz bylam po poronieniu...
Ja zawsze staram sie miec lekarza ze szpitala i wg mnie nawet jak go nie ma na dyżurze to dużo daje ze w ogóle on tam pracuje
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Mamakulka
O widzisz to może zależy od szpitala albo lekarza bo mojej koleżance nie pomogli niestety.
Jak Twoje nudnosci?
Jak Twoje nudnosci?
MałaMi90
u mnie tez inaczej traktuja jak prowadzacy lekarz pracuje w szpitalu[emoji5]
dora trzymam kciuki.
my juz po szczepieniu. jak narazie ostatnie (3 uklucia) i maly byl dzielny rozplakal sie doslownie na 5 sekund przy trzecim juz. teraz planowo na 6 latek ale zaszczepie jeszcze na meningokoki czy jakos tak.
dora trzymam kciuki.
my juz po szczepieniu. jak narazie ostatnie (3 uklucia) i maly byl dzielny rozplakal sie doslownie na 5 sekund przy trzecim juz. teraz planowo na 6 latek ale zaszczepie jeszcze na meningokoki czy jakos tak.
Anka_32
Jak wladam ciagle cos do dzioba to tak mnie nie mecza. Ale nachodzi godzina W na spanieO widzisz to może zależy od szpitala albo lekarza bo mojej koleżance nie pomogli niestety.
Jak Twoje nudnosci?
Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Życiowa juz dziewczyny odpowiedzialy. Czasem lekarz prowadzacy sie zajmuje ciezarna.
Ja pierdziu w filmach to po 5 razy biora koscielny.
Mala szczepilas osobno czy skojarzone?
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
Ja pierdziu w filmach to po 5 razy biora koscielny.
Mala szczepilas osobno czy skojarzone?
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]
India9
Jeju, jeśli tylko okażę się, że jutro szczęśliwy dzień Dory to ja to będę musiała jakoś uczcić!!!! Zapodam sobie coś pysznego do jedzenia + szklanka coli, a co!
Będę 3mała kciuki - MOCNO! MOCNO!
Byłam dzisiaj w Pepco i zostawiłam tam 100 zł na ciuchy dla Radka
Dla Ady kupiłam tylko jedne dresowe spodenki na 68 cm. Jakoś nic mi nie przypadło do gustu...
Będę 3mała kciuki - MOCNO! MOCNO!
Byłam dzisiaj w Pepco i zostawiłam tam 100 zł na ciuchy dla Radka
Dla Ady kupiłam tylko jedne dresowe spodenki na 68 cm. Jakoś nic mi nie przypadło do gustu...
reklama
Mamakulka
Kocham pepco. Teraz będą bluzy z uszami na dzieci od 68 jakoś
Kurde znowu się pgryzlam z mężem. Sezon przeziębień i oczywiście katar ma i chory obłożnie jest wobec tego. Nic nie może robić, nawet z psem iść ! Jak baba chora to jakoś nie leży i nie płacze tylko wykonuje codzienne czynności normalnie jak trzeba bo kto za nią to zrobi nie?
Nie chce mi się wychodzić z domu a pogoda ładna to przydałoby się iść na ostatki ciepła z dzieckiem. Nie mam nastroju, bolą mnie plecy i juz drugi raz zaslablam nie wiem od czego. Chce do mamy [emoji22]
Kurde znowu się pgryzlam z mężem. Sezon przeziębień i oczywiście katar ma i chory obłożnie jest wobec tego. Nic nie może robić, nawet z psem iść ! Jak baba chora to jakoś nie leży i nie płacze tylko wykonuje codzienne czynności normalnie jak trzeba bo kto za nią to zrobi nie?
Nie chce mi się wychodzić z domu a pogoda ładna to przydałoby się iść na ostatki ciepła z dzieckiem. Nie mam nastroju, bolą mnie plecy i juz drugi raz zaslablam nie wiem od czego. Chce do mamy [emoji22]