reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Czesc laseczki :-)
Mniam jakie śniadanko [emoji39] ja to bym chciała tak moc zjeść śniadanko słone po amerykańsku , nie dam rady muszę koniec słodkie albo chrupki do mleka albo bułeczki drożdżówki ...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
Ania przymrozek? :) To Ty pewnie gdzieś z okolic północno wschodnich? :)
Mam do Was pytanie odnośnie dentysty. Byłam wczoraj na kontroli bo potrzebuję wpis do karty ciąży. przed ciążą wszystkie zęby miałam wyleczone a wczoraj się okazało,że mam aż 4 ubytki. Dentysta powiedział,że nie da mi tego wpisu dopóki nie wyleczymy wszystkiego. No i wczoraj zrobiliśmy 1 zęba i czekają mnie jeszcze 3 wizyty chyba,że coś jeszcze po drodze wypadnie :/ Teraz się zastanawiam czy mój ginekolog nie będzie niezadowolony,że tego wpisu nie mam. Jak to u Was było z tym dentystą? Byłyście w ogole? Bo zadna z moich kolezanek takiego wpisu w karcie ciazy nawet nie miała.

A we Francji sie to robi i często kontrolują zęby w ciazy obowiązek , bo jak są popsute to jedt niedobre dla płodu bardzo itd...

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ja wpisu nie miałam. ale wczoraj się mnie pytała położna o to. czy zęby zdrowe czy do leczenia. bo to jest w wywiadzie. tak jak Ola pisze od zęba bardzo łatwo o zakażenie i pewnie stąd niektórzy wymagają takiej adnotacji.

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Kasiu ja tam samo pierwsze slysze...

Ola ja Niestety lazilam z popsutymi, teraz chyba mleko odciagne na pare dni i zrobie chociaz jednego.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Moja mama jak chodziła w ciazy ze mna czy z moim bratem to ponad 35 lat temu....juz...(o matko jaka jestem stara....) to tez miala obowiązek isc do dentysty.

Ja w ostatniej ciazy (co sie dopiero dowiedzialam po promieniu) mialam ostre zapalenie korzeni z lewej strony zębów i moja dentystka nie powiedziala wprost ale wspomniała ze to bardzo niebezpieczne w ciazy i ze to moglo byc przyczyna poronienia.
Mnie ząb bolał, ona leczyla go ale bez przeswietlenia, wyrwala a ta lewa strona nadal bolała.... dopiero okazalo sie po przeswietleniu ze ja mam zapalenie w całej górnej czesci a 7 juz jest z naciekami.....

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Acha, czyli wczasy funduja wszystkim zglaszajacym sie :-D

Podpowiedzcie mi jakie smakolyki sobie nakupowac na pobyt w szpitalu. Mam juz wode i herbatniki i mysle co jeszze moze mnie ratowac ( nie chodzi mi o czas porodu). 7daysy? Batony jakies? A cos wytrwanego?

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10
Ja mialam biszkopty, wode, wafle ryzowe i okazyjnie nalesniki od mamy i taty. P mi ciemne bulki i dzem.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Do góry