reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to fajnie. Ja tez miałam założenie sn , bez znieczulenia i w wodzie. Także tez...[emoji14]

Na kp miałam parcie a teraz nie lubię. Tzn ten moment kiedy Igi je jest miły ale cała reszta nie. Nienawidzę wkładek przemoczonych, spania w staniku i bolacych cyckow jak młody śpi.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Az miło sie czyta takie wiadomości [emoji4][emoji4][emoji4][emoji4]
Nie zaglądałam cały dzien bo ciagle ktoś dziś przychodził , 3 szwagierki i 1 koleżanka ja pier..... Mam dość dziecko nie spało cały dzien jestem wykończona ....

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

no dobra... od dwóch godzin mam skurcze co 7-13 minut... teraz trwają dłużej niż na początku. .. pół godziny temu wzięłam nospe. .. nie wiem czy już powinna działać. ..
zmiana pozycji chodzenie leżenie nie pomagają. ..
idę pod prysznic...

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Zyciowa mialam podobnie ktorejs niedzieli, pol dnia mnie trzymaly bolesne skurcze, z czego kilka regularnych. Przeszlo mi po dwoch nospach. Ja na dzialanie nospy czekam ok 40 min. Nie wiem czy prysznic zawsze skurcze lagodzi - probowalam tylko raz, ale wtedy sie okazalo, ze to bole porodowe. Daj znac czy przeszlo....

Adrianka [emoji173] 38 tc
TP 12.10

No to fajnie. Ja tez miałam założenie sn , bez znieczulenia i w wodzie. Także tez...[emoji14]

Na kp miałam parcie a teraz nie lubię. Tzn ten moment kiedy Igi je jest miły ale cała reszta nie. Nienawidzę wkładek przemoczonych, spania w staniku i bolacych cyckow jak młody śpi.

A jak karmisz to podkładasz sobie pieluche?? łooj ja muszę, bo leje sie na jej ramię.

Ola nie wątpie, dlatego ja jestem przeciwna wizytom tak wcześnie.

Podkladam bo wszystko mokre. Ja on poduszka pielucha. Najgorzej jak mu sutek wypadnie to centralnie leci jak z fontanny na odległość!

A mnie nie przeszkadzały wizyty ale tylko kumpli :) jak miała przyjechać rodzina męża to mi się coś robiło. Szlag mnie trafiał. Teraz od teściowej mam spokojni się mąż z nią wczoraj pogryzl :D

Hejka, podczytuję ale mało aktywna jestem bo jeszcze jestem zalatana w związku ze ślubem ;p
Jak zawsze zostawiłam dużo na ostatnią chwilę i teraz czasu powoli brakuje, dobrze że chociaż te półtora tygodnia mam jeszcze ;)
W poniedziałek po wizycie jest ok. Potwierdził się na 100% synek, siusiaka chętnie pokazuję ;p
Za to był cały czas pleckami i nie chciał się pokazać inaczej ;p
No i waży już 248 gram ;)
Połówkowe mamy 10.10.
Wyszło mi ciśnienie na wizycie 160/70 (a zawsze mam do max 135/80) i w połączeniu z moimi skokami pulsu się to wcale lekarzowi nie spodobało ;/ mam obserwować do następnej wizyty (mierzę po 3 razy dziennie) i jeśli nadal będą duże różnice i rozkurczowe będzie powyżej 85 to mam się zgłosić po leki. Tłumaczył mi, że takie ciśnienie może zmniejszyć dopływ krwi do Małego co skutkuje zwolnieniem wzrostu i prowadzi do hipotrofii ;/ Trochę mnie nastraszył, ale póki co ciśnienie mam ok więc może to było jakieś jednorazowe.
Ściskam was ;*

Hejka, podczytuję ale mało aktywna jestem bo jeszcze jestem zalatana w związku ze ślubem ;p
Jak zawsze zostawiłam dużo na ostatnią chwilę i teraz czasu powoli brakuje, dobrze że chociaż te półtora tygodnia mam jeszcze ;)
W poniedziałek po wizycie jest ok. Potwierdził się na 100% synek, siusiaka chętnie pokazuję ;p
Za to był cały czas pleckami i nie chciał się pokazać inaczej ;p
No i waży już 248 gram ;)
Połówkowe mamy 10.10.
Wyszło mi ciśnienie na wizycie 160/70 (a zawsze mam do max 135/80) i w połączeniu z moimi skokami pulsu się to wcale lekarzowi nie spodobało ;/ mam obserwować do następnej wizyty (mierzę po 3 razy dziennie) i jeśli nadal będą duże różnice i rozkurczowe będzie powyżej 85 to mam się zgłosić po leki. Tłumaczył mi, że takie ciśnienie może zmniejszyć dopływ krwi do Małego co skutkuje zwolnieniem wzrostu i prowadzi do hipotrofii ;/ Trochę mnie nastraszył, ale póki co ciśnienie mam ok więc może to było jakieś jednorazowe.
Ściskam was ;*
Nuśka, no nie fajna historia z nadciśnieniem, trzymam kciuki, żeby to był tylko jakiś wyjątek.
Kurcze, Ty już niedługo ślubujesz :-)
Którego? 1.10?

reklama
India dokładnie tak, jak to moja mama mówi zawieram umowę cywilną na związek (ona wolałaby kościelny) ;) wszyscy dookoła się spinają a ja jakoś na luzie do tego podchodzę ;p

Do góry