reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India no baaaardzo zabawne... szczególnie ze jest 8:30 dopiero ... jejku niech ten mój dzieciak nic nie odwala bo trwa remont i on się nie może urodzić zanim nie będzie skończone wszystko[emoji14]teraz nawet nie wiem w którym kartonie są jego ubranka[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
KasiaMarysia - znaczy nie budzę tylko zawijam w kocyk i do auta , No muszę , wiesz jak bedziesz mieć dwa i jednego musisz zawieś do szkoły to nie masz wyjścia ... My juz z powrotem w domu , do szkoły jest niw daleko autem .
India- kochana No jakieś sie organizuje ze wszystkim można wpaść w rytm , przyniosłam ją teraz z auta do domu i śpi bo ją auto wykolysalo . A moja duża córa chodzi sama ma 14lat i ma bliziutko do szkoły , mały ma podstawówkę troche dalej No i jest mały :)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Życiowa, weź nospę to powinno przejść, chyba, że wytrzymujesz dzielnie :-)
Ja mam dzisiaj KTG - jestem bardzo ciekawa czy coś się od zeszłej środy zmieniło.

Ola - wiadomo, ze wszystkim da się zorganizować, a Milenka bardzo grzeczna to tylko pomaga mamie :-)

India nospa tez w kuchni[emoji14]nie no spoko... daje rade... ale najgorzej z plecami jak promieniuje aż do łopatek. ..
ja dzisiaj tez chyba pod ktg wyląduje u położnej. ..
idę obczaić czy uda mi się do kuchni wejść[emoji14]

1474440469388.jpg

Najlepiej :D
szkoda tylko że wszystko mam zakurzone tak jak ławę w tle :(

Załączniki

• 1474440469388.jpg
    1474440469388.jpg
    64,6 KB · Wyświetleń: 217
jakie pyszne sniadanko. ja mialam wcxorajszy makaron ze szpinakiem[emoji5]
ta 12 latka co urodzila to z walbrzycha jest....maly zaczal mowic nowe slowa. cześć (eś) i chlebek ( ebek)

reklama
WP_20160921_08_55_03_Pro.jpg

:)
Na kombinezon taki polarowy polowałam jak Nadziejka ostatnio wstawiła link ale nigdzie nie ma. Lucytuje jeden na allegro, jak nie wygram to zamówię z tego linku.

Załączniki

• WP_20160921_08_55_03_Pro.jpg
    WP_20160921_08_55_03_Pro.jpg
    744,4 KB · Wyświetleń: 58
Do góry