reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

ja stosowalam u malego te krople i nie pomagaly. troche espumisan. a najlepiej rurka na kolki pomagala. medi globe lux i wieczorem jak mial kolki to kąpiel.
a tak poza tym to dzien dobry

reklama
A Ja nie wiem czy Mila nie ma plesniawki , czy tylko to taki troche język biały od mleka :-/ [emoji849][emoji848]
Moja noc od 21h do 5h rano , i potem od 5h40 do teraz śpi , i muszę ją budzić i do fotelika bo bo musimy zawieść małego do szkoły :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Ja zrezygnowalam z niego bo to lek. Aspargin kup.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Nie zgodzę sie ze każdy magnez taki sam... Właśnie leki sa pewniejsze bo przechodzą odpowiednie badania i wiadomo ze maja dobra wchlanialnosc np. właśnie maglek i magne b6. No niestety od razu cena magnezu idzie w górę jak jest lekiem... A suplementy kupi sie juz za 4-5zl no ale cóż co do wchlanialnosci do organizmu nie ma ich co porównywać...

Ale akurat aspargin polecam :) dobry w dobrej cenie i dodatkowo z potasem ale bez Wit. B6.

Witam :)
Mąż pojechał zawieź młodego - oczywiście z płaczem :( ehh ciężko mu idzie ta adaptacja.
Ja dzis czekam na położną, pewnie przyjdzie po 10.
Wczoraj byłam w lumpkach- kupiłam dla malej dwa pajacyki, buciki takie niechodki i sobie bluzkę z długim bo nie mam za wiele :)

Cześć :)
ja juz odprowadzilam małą do przedszkola i pije kawę. .. panowie demoluja mi przedpokój. .. najgorsze ze nie zdążyłam zjeść nic a teraz jestem unieruchomiona w dużym pokoju...
brzuch mnie cmi jak na okres i plecy bolą. .. India przeszło na mnie chyba... mały jeszcze śpi. .. poprzeciagal się kilka razy tylko jak wstałam. .. taki to ma dobrze[emoji14]
dzisiaj mam wizytę u swojej gin ciekawe jak zareaguje na skierowanie wystawione przez kogoś innego... nie wiem czy jej mówić od razu... bo w sumie nie musi mi robić juz wymazu... ale musi mi dać zwolnienie bo miałam do wczoraj...
w nocy znowu wsrawalam milion razy... biodra mnie masakrycznie bolą :/ a nie chce na piłce się kręcić bo się boje już ze może się przez to coś ruszyć. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie zgodzę sie ze każdy magnez taki sam... Właśnie leki sa pewniejsze bo przechodzą odpowiednie badania i wiadomo ze maja dobra wchlanialnosc np. właśnie maglek i magne b6. No niestety od razu cena magnezu idzie w górę jak jest lekiem... A suplementy kupi sie juz za 4-5zl no ale cóż co do wchlanialnosci do organizmu nie ma ich co porównywać...

Ale akurat aspargin polecam :) dobry w dobrej cenie i dodatkowo z potasem ale bez Wit. B6.

Ja z niego zrezygnowałam, bo w ulotce mnie coś zaniepokoiło. A ten maglek jest bardzo tani w doz 9.99 za 50 tabletek. Pani w aptece sama nie była przekonana czy ki go dać w ciąży.
Ale Violu jeśli mówisz, że ok to ufamy Ci:*

Pokaż zakupki :)

Ja kupiłam ostatnio śpiworek do wózka za 2 zł :) o 11 ma być babka oglądać wózek, a my później jedziemy "nowy" oglądać.

OlaMagada musisz ją budzić? Ja to broń Boże obudzić Magdę, bo kaplica:D A rodzeństwo się cieszy z bobasa?

Mała a drogie te rurki ? Ja dziś mam latania w tym apteka więc może zakupię.

India przeszły bóle?

Cześć :)
ja juz odprowadzilam małą do przedszkola i pije kawę. .. panowie demoluja mi przedpokój. .. najgorsze ze nie zdążyłam zjeść nic a teraz jestem unieruchomiona w dużym pokoju...
brzuch mnie cmi jak na okres i plecy bolą. .. India przeszło na mnie chyba... mały jeszcze śpi. .. poprzeciagal się kilka razy tylko jak wstałam. .. taki to ma dobrze[emoji14]
dzisiaj mam wizytę u swojej gin ciekawe jak zareaguje na skierowanie wystawione przez kogoś innego... nie wiem czy jej mówić od razu... bo w sumie nie musi mi robić juz wymazu... ale musi mi dać zwolnienie bo miałam do wczoraj...
w nocy znowu wsrawalam milion razy... biodra mnie masakrycznie bolą :/ a nie chce na piłce się kręcić bo się boje już ze może się przez to coś ruszyć. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

A nie masz nic w pokoju ? Wafli czy cuś?

Ja to Wam cieżarnym zazdroszczę ahh :) już zapomniałam jak to jest. Ostatnio P przyłożył mi dłoń do brzucha i mówi smutny że nie kopie.

Nie mam. ja jedzenia nie trzymam w pokoju bo bym non stop jadła[emoji14]tzn mam resztke chipsów ale bym chyba zwymiotowala jakbym je na pusty żołądek zjadła. .. bułkę z pomidorem chceeee[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ja z niego zrezygnowałam, bo w ulotce mnie coś zaniepokoiło. A ten maglek jest bardzo tani w doz 9.99 za 50 tabletek. Pani w aptece sama nie była przekonana czy ki go dać w ciąży.
Ale Violu jeśli mówisz, że ok to ufamy Ci:*

Pokaż zakupki :)

Ja kupiłam ostatnio śpiworek do wózka za 2 zł :) o 11 ma być babka oglądać wózek, a my później jedziemy "nowy" oglądać.

OlaMagada musisz ją budzić? Ja to broń Boże obudzić Magdę, bo kaplica:D A rodzeństwo się cieszy z bobasa?

Mała a drogie te rurki ? Ja dziś mam latania w tym apteka więc może zakupię.

India przeszły bóle?

Bóle przeszły ze 40 min po wzięciu nospy i mg i jak czytałam przeszły na Życiową haha :D

Jaki wózek będziecie oglądali?

Do góry