reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Jak przez godzinke nie pusci to wezme nospe. Dzis nie moge rodzic, bo dzisiaj jeszcze wczesniak[emoji14]

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

reklama
Ja pierdziu spala 10 min. Mam juz dosc. Moglam nic nie robic w jej pokoju ale pokusilam sie zeby sobie koszule powiesic i koniec koncow sie Magda obudzila.
Jezuuuu daj mi sile. Od 19.30 ja usypiam.

India to Ada sobie termin wybierA:):)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ja biore magne b6. Wydaje mi sie, ze to od organizmu tez zalezy co sie komu jak przyjmuje. Mozesz kupic i najwyzej zmienic pozniej na inny :-)

Ja wzielam nospe, magnez i ide spac. Na razie łupie dalej, ale sie nie pogarsza, wiec czekac az przejdzie. Dobranoc

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Jak dla mnie bez różnicy jaki magnez z b6. Wszystko to samo tylko reklamy inne.

KasiuMarysiu spokój tylko Cię uratuje. Dziecko czuje nerwy. Próbowałas metody 5s?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MalaMi - brzuchol jak u mnie bo duża dziewuszka bedzie , moze zależy od ciała kobiety ale ja mam 2 córki i jednego syna ale przy córkach to miałam brzuchy jak z kosmosu a przy synu małą piłeczkę :-)
Kasia - kulCia ma racje , magnez to magnez taki sam.
Co to metoda 5s ?
KasiaMarysia - i jak spanie madzi ? Moja Mila sie usnęła o 21h po najedzona, i wstała teraz na mleczko ( jest 5h ) zjadła i śpi....

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Do góry