reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde biedne młodociane w Polsce , a wszystko przez to ze tabletki anty nie sa tanie , tu we Francji każda 15 latka juz bierze tabletki i kosztują grosze naprawde , a jak ciaza to usunięcie ciazy jest raz dwa jak wyrwanie zęba ze tak powiem , i przynajmniej nie cierpi dziecko ze chore albo ze go pije i sie nim nie zajmuje albo do domu dziecka , bo co taka młodociana ma zrobic z dzieckiem sama nim jest .

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
u mnie to juz w ogole jest masakra. nabplac zabaw do przedszkola zbieraja juz ponad 20 lat a nie wspominajac juz o remoncie przedszkola bo nigdy nie byl robiony odkad powstalo tam przedszkole..... a jest jedno u nas tylko. ale dla meneli to maja w gminie kase bo caly rok maja obiady wykupione opal jedzenie itd. miescina u nas mala bo moze z 3,5 tys ludzi w miescie mieszka i coraz wiecem zuli jest... do znajomejkosmetyczki przyszli kiedys z opieki o wycene jakis tam uslug bo menelki musza miec poprawiony wizerunek...szok poprostu....na zime nie pojda do noclegowni bo tam pic nie moga i kiedys burmistrz zadzwonil do mojego ojca czy dalby troche drzewa bo menela trzeba palic i policja cala noc tam byla i palila w piecu

no to faktycznie...
a ile jest matek samotnie wychowujących dzieci tzn z jednym maja po 6 ale jest samotna.albo sa takie co z kazdym inne i opieka utrzymuje

mam jeszcxe troche czasu to cos znajde i moze go doradzicie bardziej albo mniej.
nawiazujac do tej 12 latki co urodzila to ja jeszcze w jej wieku okresu nie mialam....

reklama
Do góry