reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola w pl by Cię zlinczowali, że nie wybudzasz bo dziecku niby cukier spada. Ja w życiu bym dzieciaka nie obudziła. Po jaką cholerę.
Super , że Mila tak śpi ładnie :)

Ignaś teraz kima, mieliśmy wizytę położnej. Pogratulowała, że na samej piersi Igi tak przybiera ;)

Mamy 7 stopni na dworze wyobrażacie sobie ? Jak zima !

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Zlinczowali by mnie ? Nie gadaj [emoji1376][emoji1376][emoji1376][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]tak robiłam z moimi dziećmi tez i żyją do dziś [emoji38][emoji38]
U mnie tez sie ochłodziło 20•

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

reklama
Ola u nas kaza co 3 godz budzic.
fotelik to sie zastanowie bo mam od wozka po malym.
jestem w szoku w kielcach 12 latka urodzila dziecko. ja w jej wieku to innymi rzeczami sie zajmowalam...

No właśnie zamowilam ten kombinezonik bo tak to go w śpiworek wkładam i do wózka ale teraz zimno się robi i chciałabym coś co bardziej będzie do niego przylegac żeby mu ciepło było bo ten śpiworek troszkę wiekszy jest.

Musze tez zamówić przedluzke do bodow bo dużo mi odeszło bo za krótkie są na niego kurde mac a takie ładne niektóre i mi szkoda;p

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

MałaMi a u mnie ostatnio dziewczyna 14 lat zaszła w ciążę i w 7 miesiącu musiała urodzić dziecko które zmarło bo było tak bardzo zdeformowane ze nie przeżyło by a było zagrożenie dla jej życia . To było z pół roku temu a teraz żeby do poprawczaka nie iść to znowu w ciazy jest.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

masakra z tymi nastolatkami jest...
kluski lane na rosole zrobione jeszcze jakis sos do makarony hmmm moze szpinakowy zrobie ale to jak maly zasnie[emoji5]
czuje juz jesien

Dziewczyny gemini to ta apteka internetowa tak? opłaca się tam zamawiać? Jak ceny ? :)
Też bylam w szoku jak o tej 12 latce usłyszałam,a tatuś prawie 30 ma.Masakra!
Ale Nadziejka ta dziewczyna u Ciebie to też ciekawy sposób na nie wracanie do poprawczaka sobie znalazła:/

kasia tak internetowa. ja zamawiam tam juz od dluzszego czasu. czasem ceny sa polowe nizsze niz u mnie.... sa tez stacjonarne apteki ale ceny wyzsze niz na internetowej. kiedys zamawialam jeszcze z aleleki.pl

Kasia wg mnie się opłaca. szczególnie ze wyprawkowo szpitalne zamówienie to około 300zl wiec darmowa wysyłka no i do domu ci wszystko przynoszą ;) ja robiłam dwa razy zakupy tam i oba zamówienia wyszły mi po 200zl ale to ostatnie to sam laktator 175 bo był w promocji :) no i ceny niższe niż stacjonarnie.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia, oplaca sie, szczegolnie jak zamawiasz z darmowa dostawa.
Wyprawka tyle kosztuje, ze z pewnoscia zalapiesz sie na darmowa. No chyba, ze planujesz cos innego tam kupic.

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Do góry