reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dzien dobry.

Ciezki dzien za mna wczoraj. Poklocilam sie z P o wozek. Kupil ciezki w h*** ok 18 kg czytam na necie ze wazy plus dziecko ok 22 kg bedzie.

Kasiu zapisalam sie na te warsztaty 18.10 u mnie. A byly osoby z dziecmi??

India jak sie czujesz? U mnie pare wrzesniowek po tp [emoji1] takze nie stresuj sie.

Życiowa piekna[emoji7]
Ja tez zycze jeszcze raz wszystkiego co najlepsze.[emoji322]

Viola jak Ty pieknie wygladasz. Wrecz kwitnaco. Kiedys pokazywalas zdjecie z synem to teraz bym nie poznala...

Ola kochana ja wstaje co 3-4 h na karmienie.
Co do wyjscia hymm mozesz sprobowac na 10-15 min, bo jest chlodek i jest mala jeszcze.
Laski jakie wy macie wozki?

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Marysia, ja nie wiem ile moj wozek wazy, mam tako laret. Mam winde w bolu, wiec waga wozka mi nie przeszkadza.

Nie stresuje sie czekaniem na porod. Moge jeszcze miesiac spokojnie poczekac :-)

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Hej [emoji5]

My śpimy dobrze. Igi dalej grzeczny.
Co do wychodzenia to 22 stopnie to tez upał jak dla mnie. Ja wtedy ubieram max body długi rękaw i dresik. Igi wyszedł ze szpitala to było u nas około 15-20 stopni i był ubrany lekko. Kocyk w pogotowiu i tyle. Teraz juz w ogóle w te upały to same body krótki rękaw i gole syrki :D gorzej jest przegrzać dziecko. Jak widzę dzieci w czapkach i z tą słynna " jedna warstwa wiecej" to mnie trafia. Sami se czapki ubierzcie! Hehehe

Marysia no wózku generalnie ciężkie . Mój też swoje waży. Dla mnie najważniejsze pompowane, skrętne koła.

India no juz zaczyna być ten dreszcz emocji co? Kurde znowu będzie :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Mój też się budzi co 3-4 godziny chociaż wczoraj pospal w dzień 5. W nocy mi marudzil bardzo i płakał i nie wiem czemu podejrzewam ze brzuszek bolał go bo zasnąć wcale nie mógł . A jak zaparzylam mu koperku włoskiego troszkę to wtedy zasnął. Ale to przez te idiotki z mojego bloku zazdrosne bo tak gadały wczoraj ze jak będzie miał kolki to coś tam a ja mówię że miejmy nadzieje ze nie będzie miał.

Ehh jestem nie wyspana głodna i brudna normalnie; p jakoś musze się doprowadzić do porządku.

Ja mam Marysiu taki wozek. A wczoraj byliśmy na pierwszym spacerku i mały był ubrany w pajacyka i wzięłam mu czapeczke założyłam i w śpiworek i kocykiem przykrylam i tak z nim chodziłam ze 40 min i sobie myślę kurde pewnie cały mokry jest ale jak go rozebralam w domu to jednak w sam raz go ubrałam . Bo ja to się tak kurde boje żeby mi się nie przeziębil.
1474182065568.jpg

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Załączniki

• 1474182065568.jpg
    1474182065568.jpg
    58,7 KB · Wyświetleń: 199
Dzieci się nie przeziebiaja od tego ze są za lekko ubrane tylko za mocno. Trzeba tak jak siebie ubierać i sprawdzać czy karczek nie jest gorący. :)
U nas wczoraj 17 stopni to Igi miał body krótki rękaw spodnie dresik i bluzę polarowa no i w razie wu kocyk.

Mój wózek waży 13 kg. Wersja gondola.

Nadziejko dzieci często płaczą jak usnac nie mogą. Może dlatego nerwy miał chłopak? Czy brzuszek twardy? ;p Macie szumisia kochane? Dla mnie to strzał w dziesiątkę.

My już w domu, chłopcy śpią a ja trochę się ogarnęłam. Rozpakowalam i sprawdziłam lodówkę. Oczywiście 3/4 śmieci :D mąż tydzień sam był to wiadomo .

Dziewczyny u jakie pampersy Wam się sprawdzają?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia - co to szumisia ?? [emoji38][emoji38][emoji38]
I jak jakie pampersy ? Znaczy ktory rozmiar ?

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Do góry