reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziękuję India :)
Pamiątka będzie super!! Szkoda że moja kumpela nie robiła jeszcze zdjęć jak z Filipem w ciąży chodziłam.
a teraz obiecała mi też noworodkową :)

A fryzurka dziękuję :) długo szukałam szukałam i w tej czuję sie naprawdę dobrze :)

Dziękuję India :)
Pamiątka będzie super!! Szkoda że moja kumpela nie robiła jeszcze zdjęć jak z Filipem w ciąży chodziłam.
a teraz obiecała mi też noworodkową :)

A fryzurka dziękuję :) długo szukałam szukałam i w tej czuję sie naprawdę dobrze :)
I pasuje Ci :-) bardzo ladnie wygladasz!

P.S. druga dziewczyna napisala - urodzila wczoraj.
Z ciekawosci zajrzalam na pazdziernik baby boom i tam.tez juz sie rozpakowuja :-)
Az mam ciary! :-D

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Viola super sesja :) Tak ja bylam z mezem. To jest tak ze jak sie rejestrujesz to podajesz czy bedziesz sama czy z osoba towarzyszaca :) Takze nie ma problemu zebyscie razem pojechali. Tyle ze lepiej wczesniej sie zarejestrowac bo moja kolezanka chciala isc z nami i na 2 tyg przed juz nie bylo miejsc. Wtedy wpisuja na liste rezerwowa i jak ktos zrezygnuje to mozna wskoczyc na jego miejsce :)

I pasuje Ci :-) bardzo ladnie wygladasz!

P.S. druga dziewczyna napisala - urodzila wczoraj.
Z ciekawosci zajrzalam na pazdziernik baby boom i tam.tez juz sie rozpakowuja :-)
Az mam ciary! :-D

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Noo to nieźle, szybko zaczynają :)
Wcale sie nie dziwie, tym bardziej że Radka też wcześniej urodziłaś :)

Viola super sesja :) Tak ja bylam z mezem. To jest tak ze jak sie rejestrujesz to podajesz czy bedziesz sama czy z osoba towarzyszaca :) Takze nie ma problemu zebyscie razem pojechali. Tyle ze lepiej wczesniej sie zarejestrowac bo moja kolezanka chciala isc z nami i na 2 tyg przed juz nie bylo miejsc. Wtedy wpisuja na liste rezerwowa i jak ktos zrezygnuje to mozna wskoczyc na jego miejsce :)

Aha to jutro z nim pogadam i nas zapiszę. Mój jest na l4 i 5.10 ma wrócić do pracy no i nie wiadomo jak pójdzie do pracy, na jakie zmiany no ale to najwyżej zrezygnuję albo wezmę siostrę :)

1474148227201.jpg

dziękujemy za życzenia :)
sam obiad po ślubie trwał do 18 ale moi rodzice są u nas więc siedzieliśmy sobie jeszcze w domku na luzie :)

jestem wykończona hihi

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474148227201.jpg
    1474148227201.jpg
    54,9 KB · Wyświetleń: 179
reklama
Zyciowa - moje gratulacje [emoji7][emoji7]Sliczna jestes
Brzuchatki- jak sie macie ? Jakieś nowe objawy , spuchnięte nóżki bol krzyży ? Bo to juz końcówka Zwłaszcza te co nie długo juz rodzą , życiowa , india ...???
A mamuśki - KasiaMarysia , kulCia , nadziejka ? Jak nocki u waszych dzieci ? Ja mojej nie mogę jeszcE uregulować ze spaniem i jedzeniem ...
Czy mogę juz wyjsć z małą na spacer ?? Ma 5 dni , zwłaszcza ze sie u mnie wychodziło juz , masakra jak poszłam do szpitala w niedziele było 35• a jak wyszłam w czwartek 22• i deszcz i tak juz od 5 dni niskie temperatury az sie zyc chce !!
Nie mam sie w co ubrać masakra wszystko jescze małe na mnie i kuse [emoji853][emoji853][emoji853][emoji853]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Do góry