reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
I one takie ciezkie sa? A musisz go wnosic albo cos? Bo jak nie to moim zdaniem te 3 kg wiecej roznicy Ci nie zrobia....

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Zyciowa jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

KasiaMarysia dziękuję za miłe słowa :) co do wózka jeszcze nie mam ;) ale chce chyba Nano Riko. Co do wagi to u mnie tez bez różnicy bo i tak wnosić go nie będę tylko zostawiać na dole na korytarzu.

Ola sliczna Milenka, jaka malusia w tym wózku :) :)

Ja czuje sie Oki, widzę ze troche stopy mi zaczely puchnąć po sandalach bo paski zostawiają odciskaja mi sie na stopach :) noo i gdyby nie wiecznie zapchany nos to byłaby rewelacja. U mnie dzis chlodniej ale słonecznie.

Filip zalapal cos kaszel i katar trochę ma. I teraz pytanie do doświadczonych przedszkolnych mam i Kasi :) - czy mam go jutro puszczać do przedszkola? Dzis po obudzeniu mocno kaszlał takim suchym kaszlem. Teraz juz tylko raz na jakiś czas. I raz na jakis czas nosek trzeba wytrzeć. No ale tez nie wiem jak inni podejdą do tego ze moj z kaszelkiem jest w przedszkolu i sama nie wiem...

Ja, jak moglam nie puszczalam, chyba, ze czul sie dobrze i nie lecialo mu caly czas z nosa. Kiedys mi wychowawczyni zwrocila uwage, zeby przyprowadzac z katarem i kaszlem, bo inaczej dziecko ciagle by w domu siedzialo. Dla mnie zawsze glownym wyznacznikiem bylo samopoczucie Radka, bo wiadomo, ze dziecko jak i dorosly - jak chory to sie meczy

TP 12.10

Po Filipie nie widac ze chory, bawi sie, wyglupia, apetyt ma... Zobaczę jak w ciagu dnia będzie z kaszlem i katarem... Ehh nie bylo przedszkola nie bylo dylematu :)

Haha, ja nie raz tez nie wiedzialam co robic. Czasami bywalo, ze juz jechalam do przedszkola i w trakcie drogi dochodzilam do wniosku, ze jednak wracamy. Ale kaszlu, kataru w przedszkolu sie nie uniknie niestety

TP 12.10

Dzień dobry
Jest 11 a ja nadal w łóżku.... coś mnie podbrzusze pobolewa i w nocy bolał aż brałam nospe w nocy.
Mama zabrała małą a Z robi obiad więc ja leze [emoji6]

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ale on jest jeszcze malutki i jemu zimno w domu widzę jak go przykryje porządnie to dopiero usypia mi a jak nie to czuje ze się siny robi i mu zimno jest.

Ja nie wiem ale ja zawsze jak jestem przeziebiona to przez to ze za lekko się ubiore i mnie przewieje. Ale sprawdzałam czy nie jest mu za zimno ani czy nie jest mokry ale było w sam raz bo spał ładnie na spacerku i w domu jak go rozbieralam to sprawdzałam. Bo jeszcze nie mam takiej orientacji jak go ubierać. Zresztą ja to mam po cesarce jakieś napady gorąca a później mi zimno. I muszę trochę orientować inaczej .
Brzuś go bolał bo tak nóżki podkurczal biedny i dopiero jak go głaskać troszkę zaczęłam to zasnął.

Ja używam dady 2 pampersy bo nie ma pupy czerwonej póki co .

A wozek mam adamex pajero; )

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Do góry