Mamakulka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki Kuleczko, mam mam rozstępy tylko to są chyba jeszcze z poprzedniej ciąży i są jasne, ostatnio zrobiły się bardziej fioletowe, ale to tylko pod światło widać. Nie wykluczam, że jeszcze coś przybędzie.
Czyli dobrze wykorzystaliscie czasMy już po warsztatach. BArdzo je Wam polecam jeśli tylko będą u Was w mieścieWiedza którą przekazuje jakby stworzony do tego Pan wydaje mi się bardzo przydatna. Zwłaszcza udzielanie pierwszej pomocy ćwiczone na lalkach
Po za tym dostaliśmy butelkę, smoczki , masę próbek z Palmersa,myjkę dla maluszka, skarpetki i pełno ulotek z różnymi ciekawymi rzeczami. Na koniec było losowanie i udało mi się wygrać bon na zakupy o wartości 100 zł do sklepu z rzeczami dla dzieci i kobiet w ciąży. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Jeśli ktoraś z Was byłaby zainteresowana to warsztaty nazywają się Bezpieczny Maluch i są organizowane w wielu miastach w Polsce co jakiś czas. Na ich stronie można sprawdzić gdzie i kiedy
![]()