reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India nic mi nie mów!! U mnie jutro zaczyna isie 33. A ja jeszcze mam tyle do zakupienia. Wczoraj pododawałam do koszyka w gemini co potrzebuje i wyszlo za 140zl :/

India a od kiedy jest ciaza donoszona??

MalaMi nigdy w zyciu nie jadłam kalmarów. W ogóle żadnych owoców morza. A kasy to tak niestety nad morzem idzie sporo...

reklama
Donoszona jest jak skonczysz 37 tydzien. Bezpiecznie mozna rodzic 3 tygodnie przed terminem i 2 po.

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Ja to sie przez te wszystkie zakupy splukalam niezle, a staralam sie nie szalec[emoji14]I prawie nie mam ubranek w rozmiarze 56

Adrianka [emoji173] 37 tc
TP 12.10

Nadziejka - daj sobie jescze czas ! Ja nie mam pozmarszczanego ale mam większy od ciebie jeszcze [emoji38][emoji1376][emoji1377] mi po ciazach schudnąć pomagało tylko odrzucenie chleba i słodyczy i zaraz waga spada :-)
I pic duzo wody !

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

Kochane pije dużo i nie jem zbytnio tak pieczywa bo nie mam czasu to zupki sobie zjadam; ) brzuch mi spada ładnie ale te rozstępy. Smaruje cały czas ale no brzydko to tak wygląda ze jezusku. Ale trudno chociaż dzidzia zdrowa.

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Dzien dobry
Ja już po weekendowym sprzątaniu, teraz prysznic i kawa :)
Ja urodzilam Tosie w 37 tygodniu i wazyla 3480 wiec jakbym rodziła w terminie to 4 kg jak nic :)
Mój Z od kilku dni sprzata piwnice i garaż no i dzis zabrał złom i pojechal go sprzedać (z nadzieja na super kase) i zarobil cale 18zl hahaha a mial być obiad na mieście hahaha a tu nawet n pizze nie starczy :)

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

ANKA- kochany męzus robi co moze [emoji4]... Ja tez ostatnio pare rzeczy chciałam sprzedać na takiej stronie francuskiej ( odpowiednik Allegro ) to odzie jak krew z nosa :-) bo po przeprowadzce to duzo mebli z mieszkania do domu nam nie pasują ...
U mnie dziś ciężka noc była mała usnęła o 3.40 dopiero ale obudziła sie o 9.00 ...
Mysle ze to mleko jest za rzadkie dla niej bo ciagle głodna i szuka buzią ciagle :-)

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️ 12/09/2016 godz: 2:10

dobrze że ten punkt skupu jest za rogiem to chociaż paliwa nie stracil hehehe
Mieszkamy tu 4 lata a nasza piwnica wyglada jakby mieszkaly tu z 4 rodziny z 20 lat!

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry