reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja jutro jade do gina w przychodni po duphaston bo moja ginka sie nie odzywa a konczy mi sie lek a ten gin na nfz przyjmuje tylko w poniedziałki. Ciekawe czy bedzie mi robic usg. Poza tym on podobno przepisuje luteine wiec ciekawe czy mi da luteine czy dalej ten duphaston.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana ja mam, wyslac Ci?

Nie mow ze jestes w ciazy! Poczekaj na umowe o prace ale i tak popracuj z 1 miesiac.

Viola ja w szpitalu jak lezalam na mocz dostalam lek ten co MalaMi Monural. Ale efekt uboczny masakra.

MalaMi mi pod koniec ciazy tez puchly. Myslalam ze po porodzie zejdzie opuchlizna a tu klops jeszcze wieksza.

Kochane ide spac na godzinke poki mala spi.
[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ostatnia edycja:
reklama
Marysia a Ty lezalas w szpitalu wtedy tylko z powodu złych wyników moczu?? Bo Anka32 tez pisala ze leżała z powodu w szpitalu... Kurczę, trochę czytałam to z reguly zapisywali antybiotyk doustny... Ja mam do gin i szpitala 40km i teraz nie wiem czy mam na wszelki wypadek wziąć torbę z ciuchami czy nie...

A ten efekt uboczny po monuralu to jaki??

Marysia a Ty lezalas w szpitalu wtedy tylko z powodu złych wyników moczu?? Bo Anka32 tez pisala ze leżała z powodu w szpitalu... Kurczę, trochę czytałam to z reguly zapisywali antybiotyk doustny... Ja mam do gin i szpitala 40km i teraz nie wiem czy mam na wszelki wypadek wziąć torbę z ciuchami czy nie...

A ten efekt uboczny po monuralu to jaki??
Viola nie wiem jak w Twoim szpitalu ale ja miałam sie wstawić nastepnego dnia rano z moczem. Bo na oddział ze skierowaniem to tylko do 10 przyjmują.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viola tam kochana mialam napisane. U mnie dlugo trwaly zle wynki o skierowala mnie na oddzial w dodatku mialam dusznosci.

Efekt mialam taki ze po scianach chodzilam biegunka i wymioty:/

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Do góry