reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola!!!! dawaj nam znać co się dzieje :D

KasiaMarysia nie przeczytalas dokładnie. właśnie szafy zdemontowali i wynieśli te stare. nie mamy nowych. dopiero jutro przyjdzie facet od remontu bo musieliśmy zmienić zupełnie zamysł. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Życiowa aaaa no moze[emoji2]
Ale to i tak wazne ze postep jest

Mala gdzie ta sol kupilas? To typowo do stop?

Ej Kulcia puchna Ci nogi?

Nuskaaa piekny śpiworek:) chyba chce mi sie zakupow[emoji1]

Ola kciuki [emoji9][emoji8][emoji110][emoji110][emoji110]ja nie spie mozesz pisac

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ola czekamy :) :D

Marysia młody dopiero wcina kolacje bo byli szwagier ze szwagierka i posiedzieli. Zaraz będziemy szli spac.
Ja czuje sie dobrze oprócz non stop zapchanego nosa- zaczynam sie przyzwyczajać, szkoda mi tylko tego ze nie czuje smaków i zapachow prawie w ogóle.

Jutro wizyta u gin i obejrzy moje wyniki moczu, ciekawe co mi na to przepisze...

Widzę dziewczyny u Was remonty pelna para :) ja jeden dzien malowania i miałam dość...

Anka niewiem jak to jest ale chyba nie ma obowiązku informowania o ciąży??

Ja zauważyłam ze trochę mi nogi juz zaczynają puchnac bo jak zdjęłam dzis sandaly to ślady byly. Aaa i obrączkę juz zdjelam- musiałam na mydlo... Bo nie chciala zejsc

Nuska jeszcze możesz zalogować sie na bebiprogram, bebiko no i na pampers.pl. Wszędzie jakies gratisy przysylaja, podajesz przewidywań datę porodu

Ja jutro jade do gina w przychodni po duphaston bo moja ginka sie nie odzywa a konczy mi sie lek a ten gin na nfz przyjmuje tylko w poniedziałki. Ciekawe czy bedzie mi robic usg. Poza tym on podobno przepisuje luteine wiec ciekawe czy mi da luteine czy dalej ten duphaston.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry