reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
My właśnie zaczelismy robic remont pokoju i juz na poczatku okazało się że fachowiec jak z koziej dupy traba za przeproszeniem i krzywo sciany nam poustawiał. Tzn te płyty gipsowo kartonowe. Od jutra przychodza wszystko zdzierac i od nowa. Mam juz dosc a tu jeszcze malowanie,panele ale pozniej to juz z górki.
Ania ja robiłam to usg bo tak mi lekarz zalecił. Obowiązku nie ma ale jest zalecane :) Ale robiłam tylkousg bez testu z krwii

My właśnie zaczelismy robic remont pokoju i juz na poczatku okazało się że fachowiec jak z koziej dupy traba za przeproszeniem i krzywo sciany nam poustawiał. Tzn te płyty gipsowo kartonowe. Od jutra przychodza wszystko zdzierac i od nowa. Mam juz dosc a tu jeszcze malowanie,panele ale pozniej to juz z górki.
Ania ja robiłam to usg bo tak mi lekarz zalecił. Obowiązku nie ma ale jest zalecane :) Ale robiłam tylkousg bez testu z krwii
Ja tez robilam usg genetyczne a w ostatniej ciazy nawet test pappa ale nie zdążyłam odebrac wyniku.... a teraz nie wiem czy bede robic te badania

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia2310 no ja chucherkiem też nie jestem ;p dużo od sprzętu zależy. A jeśli chodzi o brzuch to ostatnio dodawałam fotkę, możesz sobie zobaczyć na stronie 2629 na samym dole ;)
Anka_32 ja planowałam robić prenatalne, ale wyszło tak że tylko mój gin prowadzący mi wszystko pomierzył i posprawdzał ;)
OlaMagda trzymam kciuki Kochana i czekamy tu :D
India kuruj się tam Bidulko ;*

My niedawno wróciliśmy do domku i jestem wypompowana, ale udane popołudnie było ;)
No i Mój eM pierwszy zakup dla Synka zrobił (bo ja to już wcześniej coś tam kupowałam) ;p
20160911_190952.jpg

Załączniki

• 20160911_190952.jpg
    20160911_190952.jpg
    212,6 KB · Wyświetleń: 162
Dziewczyny o co chodzi z tym Family Service czy jakoś tak bo ja się nigdzie jeszcze nie logowałam ;p
Gdzie się jeszcze logowałyście? ;)

Hej laski[emoji5]
My niedawno do domu wrocilismy z jarmarku, wsumie to dlugo nie bylismy[emoji5] mlody juz spi a ja siedze na podlodze z nogami w misce z woda i sola himalajska. Masakra jak mnie stopy codsiennie na wieczor bola, czy duzo chodze czy malo to i tak mega bola. Ogolnie zaczely mi lydki i stopy troche dretwiec.... i dzis rano probowal mnie skurcz zlapac ale jak sie prseciagam to pamietam zeby palce u nog no gory zadzierac odrazu[emoji5]
Ola trzymam kciuki zeby szybko poszlo[emoji5] masz juz znieczulenie?
Anka32 ja robilam to prenatalne plus z krwi. 22.09 jade jeszcze do tej samej przychodni na usg polowkowe w ramach tego samego skierowania[emoji5] a co do umowy to rownie dobrze teoretycznie moglabys jeszcze nie wiedziec o ciazy[emoji5]
Marysiu dobrze ze szybko dochodzisz do siebie[emoji5] szybko mija bol po cc. Mi troszke w jednym miejscu rana ropiala bo duzo skory mi zwisalo i dodatkowo ciaglo tez jak malego podnosilam.
Aaaaa pije sobie jeszcze szklaneczke łomży radler cytrynowy [emoji5] a co se bede zalowac!
Ola czekam na wiesci[emoji5][emoji5][emoji5][emoji123][emoji123][emoji123][emoji173]

reklama
To family service to masz przy tych pudelkach co dostwjesz w szpitalu, niebieskie i rozowe. Ja dostaje tyle e-mail na poczte od nich ze szok!

Do góry