reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzieki dziewczynki [emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji179][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377][emoji1377]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

reklama
Olcia gratulacje;*

Kochane dziewczynki mam już tego szpitala dosyć normalnie . Myślałam że wyjdę dzisiaj ale może dopiero w środę mnie wypuszcza. Dają mi coś od serca ale niewiele to puls obniża . Założyli mi dzisiaj holter na cały dzień i noc dopiero jutro go zdejma wiec jutro na pewno nie wyjdę. No coś mówią o tej tachykardii właśnie tak jak u Kulci. Później mówią ze ja pewnie już tak mam ze ten puls taki jest i to u mnie normalne. Boże drogi czy nie może być wszystko dobrze i normalnie żebym sobie pojechała z małym juz do domu . Wkurwia mnie ten szpital nie mogę się wcale wyspać bo wszystkie dziewczyny po porodach i cesarkach przenieśli na górę tylko ja jest zostawiona na dole i jak rodzą w nocy jak zasne na chwile to mnie budzą bo latają i krzyczą a zaraz mały się budzi i już nie ma spania.
Jak ja będę karmić teraz z tym holterem nie wiem już sama

Marysiu pytałaś czy miałam ktg robione. Miałam jak przyjechałam i na drugi dzień i wyszło z skurcze się zaczynają to dlatego postanowili nie czekać i zrobić cesarke.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Nadziejko, wspolczuje, ale pomysl, ze sroda to jeszcze nie taka tragedia :-* jakos musicie dac rade te dwa dni.
Ja mialam zawsze wysoki puls i umnie to normalne, taka moja uroda. Zdejma Ci holter, mam nadzieje, ze wyniki wyjda i ok i wrocice do domku :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

No właśnie kardiolodzy tak mówią ze taka już pewnie szybka z tym plusem jestem . Ale ordynator mówi ze lepiej żebym teraz była tu z dzieckiem niż mam później przyjechać bez dziecka jak będzie coś nie tak. Jakoś wytrzymam juz. Ale żeby się zaraz nie okazało ze i w środę nie wyjdę .
India za miesiąc rodzisz ale jajcca; )

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Haha, no mnie to nie smieszy :p
Zapitala ten czas, niby 9 ms ciazy, a ja sie na to gotowa nie czuje!!!!!

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ja nie mialam zadnych badan:/ ale czuje sie super tylko bardzo nogi mi puchna, oj bardzo.

Nadziejka lepiej niech Cie zbadaja i bedzie z glowy. Oni musza dojsc skad ten puls. A jak Fifi sie ma?

India ojj biegnie ten czas biegnie. Ale z jednej strony to dobrze.

Polozna cos wspomniala ze mam zylaka na macicy ...:/

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Nadziejko mnie to kazali iść do kardiologa po połogu bo wtedy wszystko się stabilizuje po ci8ąży. Jak dla mnie bez sensu Cię trzymają. Teraz to nic nie wyjdzie normalnie. W ciazy puls wyższy.

Jaki masz ten puls?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej.
Marysiu powinien zejsc ten zylak w czasie pologu, ogolnie ciaza i okres pologu to dziwny stan jest..... a mi nogi tak puchly po porodzie ze nie miescilam ich nawet w klapach o 2-3 rozmiary wiekszych! Teraz moj M czasem nosi te klapki bo ja sie w nich topie doslownie....jak pletwy sa dla mnie hehe.
Nawet nie wiecie jak sie wkurwilam przed chwila! Bratowa mowila ze zostanie dzis z malym bo ja mam wizyte a nikogo innego nie ma a oba mi teraz mowi ze nie zostanie z nim bo idzie murowac..... (buduja sie tak jak i my). Bede musiala zabrac malego ze soba do gina hehhe moj nie moze sostac bo ma ludzi na popoludnie dogadanych zeby podciagnac troche bo strop w srode chcemy zalać zeby odstal przez nasz urlop

Do góry