reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wysoki ma poziom ? Igiego nie naświetlali.

Kasienko Ignaś spadł pół kg z wagi. Muszą Cię wypuścić. Dziwny ten szpital jakieś stare zasady mają.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia jutro zapytam o ten poziom ile miala na start. W niedziele albo poniedzialek pobiora probke na badania. Za duze crp miala i leukocyty w moczu.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Ignacy miał 8.3 przy wypisie i w domu urósł mu do 11. Był wręcz pomarańczowy, dziąsełka oraz białka oczy również żółte. I w szpitalu i w przychodni kazali go wystawiać na słońce przez szybę. No i witamina D. Przy karmieniu piersią zoltaczka może mieć wysoki poziom i długo się utrzymywać bo kobita cały czas hormony w dziecko ładuje :)

Crp nie wiem co to jest.

Ja jestem przeciwna dokarmianiu na sile od razu. Przecież bobas ma taki mały żołądek. A jak jest zarloczny jak mój syn to zawsze zje to co dadzą. Później po prostu im się uleje. Dużo spadła z wagi? Bo generalnie każde dziecko spada bo schodzi opuchlizna na przykład poporodowa.

Kulcia szkoda gadac. Kazali sciagac pokarm. Nie sciagalam godzine i piersi sa twarde[emoji22]

Mi powiedzieli ze mala nie dojada, spadla waga i dlatego zoltaczka.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

KasiaMarysia - spróbuj we francji bardzo polecana pozycja na "piłkę od rugby" podobno najlepiej dziecko wyciąga pokarm [emoji4]
1473486756-yab4nn.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

Jakis malo fajny i malo przystepny personel tam masz Marysia :-( w domu bedzie juz tylko lepiej.

Nam sie Radek pochorowal, wstal z bolem gardla i temperatura :-(

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Ola moja ulubiona pozycja właśnie :) to ta co pisałam z pod pachy[emoji14]
Jak się czujesz?

Kasia no idioci! Przecież jak masz piersi twarde to znaczy , że masz full pokarmu! Nie sluchaj ich. Poza tym zoltaczka nie jest od tego, że dziecko nie dojada! No kurrwa po prostu aż się zagotowalam!! Ja bym skargę złożyła za wprowadzanie pacjenta w błąd i podawanie mylnych informacji. Ja prdl

Cześć

India kuruj Radka póki się nie rozwinęła chorobami na maksa. .. biedny ma tak jak ja :(

KasiaMarysia porażka ten szpital... jak oni w ogóle traktują pacjenta... kpina jakaś. .. no i naprawdę wprowadzają cie w błąd. nie dawaj małej mm! tak jak pisze Kulcia skoro masz twarde piersi to pokarm jest to po co dziecku dawać mm skoro może twój jeść. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tak bo nie ma czegoś takiego jak " masz duo pokarmu ale jalowy i dziecko się nie najada". Normalnie aż się zdenerwowałam.

Jak masz nawał to mała ściągnie ładnie wszystko i nie będzie boleć juz. A to mm Ci dają chyba dlatego ze im producent płaci no.

Do góry