reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola wylacz telefon i gitara gitara[emoji5]
Pamietaj sex[emoji1]

India zoltaczka powoli ustepuje. Gorzej z karmieniem, bo mala nie dojada. Musza ja mm dokarmiac. Ja to chyba lekrza potrzebuje. Widza te baby ze sie staram, tyle ile moge odciagne ale teraz nie wziela mojego mleka tylko bebilon. Dobra oby do wtorku, tu sie nie da tak karmic, mnie jeszcze wszystko boli, to lozko jest wysokie i ciezko wejsc. Na dodatek dwa razy opierdziel dostalam ze mam balagan. Wiec za pierwszym razem posprzatalam z jednego stolika na zero. A obok mam standardowa szafke nocna i mam na niej wode, jedzenie, krem a polozna na przewijaku postawila wyparzony laktator i opierdzielila mnie druga polozna ze mam balagan na stoliku. Kuuuurwa to po co jest ten stolik do cholery?!!?;

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
1473462707236.jpg

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473462707236.jpg
    1473462707236.jpg
    110,8 KB · Wyświetleń: 208
Kulcia karmilam ja piersia lewa potem prawa. Zaczela plakac i sie prezyc to polozna przyniosla bebilon. I przy mnie karmila i 30ml dopila. Jestem zalamana Kulcia[emoji24][emoji22] teraz po 3 h ja karmilam. Ssala i spi. Totalnie sobie nie radze.

Moze zle ja przystawiam czy cos. Nie mam pomyslu. Ona na lezaco na lyzeczke nie chce jesc. Biore ja w ramiona i karmie.

No to dobrze. To jest proces kochana, nie dawaj dokarmiać bo ona nie ssie później. Bo najedzona jest. To po co ma się męczyć? Tak to jest z laktacja N początku , że się z dzieckiem przy cycku siedzi i 8 h bo musi pobudzić cycki :) dasz rade, mówię Ci ją się męczylam tyle dni , że hej . Dodatkowo Igi nie chciał z butelki i wiesz jak ja się martwilam ? No ale jak widzisz nadeszło mleko i Igi przybiera. Musisz ją przystawiac jak najczęściej do piersi. Z głodu nie umrze a laktacje pobudzi. Na bank coś spija. Nie załamuj się i jeśli chcesz piersią karmić to bądź dzielna. Przystawiaj.

Mnie się wygodnie z pod pachy tez karmi , ale Wasza pozycja jest jak najbardziej ok. Nie załamuj się chociaż wiem , że ciężko. Hormony robią swoje. Przypomnij sobie jak Wam tu pisałam zrozpaczona i zaplakana. [emoji8][emoji8][emoji8]

Kulcia ja wiem kochana. Tylko ze nie beda chcieli wypuscic ze szpitala jak bedzie spadek wagi.

Ja nie wiem kiedy jest glodna to jak ja przystawiac?? Odciagnelam troche pokarmu 20 ml ale podobno w tej temp moze stac tylko 6h ehh

reklama
Ona jak sie naje to nie trzyma brodawki , odchyls glowe i sie usmiecha tak jakby. Nagram to pokaze. Jeszcze usteczka tak lekko rozchyla:) to wiem ze bedzie spala. Zakladam jej opaske na oczka i idzie do inkubatora.

Do góry