reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola to i wy uwazajcie.

Wkur sie na ojca. Jeny jak on wyglada, rece to mial prawie ze czarne. Ale rece do lokcia. Masakra. Jeszcze rak nie umyl. A wkurzyl mnie najbardziej gadaniem ze mala spi ze mam jej nie budzic a przy nim polozna mi KAZALA ja nakarmic. W dodatku weszlismy na temat inkubatora i mowie ze nie spi ze mna i w domu tez w lozku bedzie spala. To cos burknal ze z nim bedzie spala. To mu mowie ze to nie jest kot ze sobie wezmiesz do lozka jak zabawke. Jezuuu normalnie czuje sie jakby chcial mi zabrac to dziecko. Tak to mial w dupie ani razu nie zapytal jak u lekarza itp.

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

reklama
Kasiu, Twoj tata tak sobie gada. Moja tesciowa mnie wkurzala gadaniem, ze jak jej Radka przywieziemy to ona sie z nim zamknie i nas juz nie wpusci do domu. No takie psycho gadki. Albo wymyslala, ze ja bede z Radkiem u niej pomieszkiwac - jakbym domu swojego nie miala

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Zyciowa, kuruj sie czym wlezie. Ja dzisiaj vit C juz tez wypilam taka rozpuszczalna. Mam tantum verde, wode morska tez mam. Zrobie syrop z imbiru i tez jakos bede musials dac rade. Bardziej Radkiem sie martwie, ze bedzie mial w plecy ze szkola , a poczatki to nowe znajomosci itp i nie chce, zeby wszyscy sie zaaklimatyzowali a on dolaczy juz do jakis tam powstalych grupek

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Życiowa- biedulka , wez paracetamol , i witaminy . Ja tez przeszłam przeziębienie i grypsko w tej ciazy masakra jakaś . [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195][emoji173]️
Termin porodu 5/09/2016
41tc

KasiaMarysia mniej litość jest taki upał ze ledwo żyję :(

ciągle leżę i sama nie wiem czy mi lepiej... zjadłam obiad i znowu do wyrka. ..

Dobrze ze mój zadbał o pyszny obiad to głodne nie będziemy[emoji14]a tyle mam do zrobienia...

a jeszcze Marysia ma katar i chyba odwołam wizytę w pon u dentysty bo jak z zatkamym nosem ja wezmę. .. i chyba w domu ją zatrzymam tydzień. .. ech... obym teraz nie urodziła tylko bo z dmuchaniem nosa i kichaniem po cc może być trudno[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej kochane u mnie lepiej już trochę chodzę więcej byłam sama prysznic wziąć i w ogóle. Nie jest tak źle. Boli wiadomo ale jakoś musze sobie radzić tym bardziej ze większość czasu jestem sama bo mój w pracy mama tak długo nie siedzi bo busa nie ma zbytnio siostra tez przyjdzie na godzinkę dwie i koniec. Mam wrażenie ze nie umiem małego przewijać bo jak ja to robie to płacze strasznie a jak robi to ktoś inny to już nie. Ale może z czasem się nauczę jakoś.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Do góry