reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nadziejko - no po prostu piekny berboleć :-)
Widze, ze wraca power i dobrze, bedzie coraz lepiej :-)

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Nadziejko śliczny Filipek :*

Ja powiem Wam że (na szczęśćie) nie ruszają mnie Wasze opowieści o cc, ja swój ból już zapomniałam i myślę że teraz też dam radę :D
Ja JESTEM w trakcie robienia syropu z cebuli na kaszel który teraz zaczął mnie męczyć :/

Życiowa pod nosek jakaś maść z mentolem lub rozgrzewająca, inhalacje z garnka z solą kuchenną i oczywiście sól morska. ale jak masz mocno zatkany to na noc psiknij sobie jakimiś kroplami typu otrivin czy podobnhe. Ja psikam xylogel po razie do dziurki i mam pięknie odetkany nos na noc, niestety na dzien juz nie pomaga.
Na gardło płukanie czy wodą ze solą czy też z wodą utlenioną jak ja płukałam.

Olaaaa!!!! TRzymam kciuki :* :* nie zdążyłam rano napisać. Czekamy na Milenkę :)

Co do babydream to nic nie powiem bo my używaliśmy dady. gdybym miała rossmana u siebie w mieście to bym może przy małej spróbowała a nie mam więc chyba zrezygnuję bo nie zawsze uda mi sie podjechać.

Ola i jak????? Kochana napisz[emoji173][emoji322][emoji172]

Pospalam, musze mala obudzic na jedzenie.

Dziewczyny to w szpitalu dostalam
1473408440517.jpg
1473408458512.jpg

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473408440517.jpg
    1473408440517.jpg
    40,9 KB · Wyświetleń: 216
  • 1473408458512.jpg
    1473408458512.jpg
    41,6 KB · Wyświetleń: 219
Ooo ale super tyle pampersów??

Mój szpital bierze udział w tej akcji ale niewiem czy do listopada im pampersów starczy ;)
Ja przy Filipie dostałąm tylko niebieskie pudełko i kupę dodatkowych próbek

Ja nie dostałam jeszcze nic bo u nas dopiero dają na wypis coś tam ;)
Był obchod no mam problemy z sercem jakieś bo puls mi non stop skacze a przecież leżę praktycznie cały czas i będę miała zakładany holter i będę sprawdzać co jest. Coś mówią o jakichś lekach na serce no ale jak trzeba będzie to sie będzie brało. I ordynator mówi ze jak nie musze to żebym tak nie chodziła żebym się nie męczyla.
Ja małego nie budzę ani one też nie tylko jak się obudzi to przebierają i mi go dają do cycuchy . A glukozę mu dawały bo jest duży i mówią ze by najchętniej cały czas mleczko pił . Z jednej strony musi bo laktacja się pobudza ale z drugiej to tez tak nie dobrze i mu dały parę razy ale to tylko troszeczkę.

Spać mi się chce jak nie wiem cooo. A tu kolejna cesarka i głośno na korytarzu mocno.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Nadziejko, wszystko pod gorke u Ciebie, ale wazne,ze masz opieke i Cie zbadaja pozadnie. Moze to po znieczuleniu taka reakcja organizmu, bo nie pierwsz raz spotykam sie z podobnym opisem po CC,no ale ja to sobie mowic moge tylkko i gdybac, bo w sumie guzik sie znam

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
Do góry