reklama
viola150
Fanka BB :)
Nadziejko śliczny Filipek :*
Ja powiem Wam że (na szczęśćie) nie ruszają mnie Wasze opowieści o cc, ja swój ból już zapomniałam i myślę że teraz też dam radę
Ja JESTEM w trakcie robienia syropu z cebuli na kaszel który teraz zaczął mnie męczyć :/
Życiowa pod nosek jakaś maść z mentolem lub rozgrzewająca, inhalacje z garnka z solą kuchenną i oczywiście sól morska. ale jak masz mocno zatkany to na noc psiknij sobie jakimiś kroplami typu otrivin czy podobnhe. Ja psikam xylogel po razie do dziurki i mam pięknie odetkany nos na noc, niestety na dzien juz nie pomaga.
Na gardło płukanie czy wodą ze solą czy też z wodą utlenioną jak ja płukałam.
Olaaaa!!!! TRzymam kciuki :* :* nie zdążyłam rano napisać. Czekamy na Milenkę
Ja powiem Wam że (na szczęśćie) nie ruszają mnie Wasze opowieści o cc, ja swój ból już zapomniałam i myślę że teraz też dam radę
Ja JESTEM w trakcie robienia syropu z cebuli na kaszel który teraz zaczął mnie męczyć :/
Życiowa pod nosek jakaś maść z mentolem lub rozgrzewająca, inhalacje z garnka z solą kuchenną i oczywiście sól morska. ale jak masz mocno zatkany to na noc psiknij sobie jakimiś kroplami typu otrivin czy podobnhe. Ja psikam xylogel po razie do dziurki i mam pięknie odetkany nos na noc, niestety na dzien juz nie pomaga.
Na gardło płukanie czy wodą ze solą czy też z wodą utlenioną jak ja płukałam.
Olaaaa!!!! TRzymam kciuki :* :* nie zdążyłam rano napisać. Czekamy na Milenkę
KasiaMarysia23
Mamakulka
Te same paczki i ja dostałam
miło co? Ja się jaralam
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Nadziejka96
Ja nie dostałam jeszcze nic bo u nas dopiero dają na wypis coś tam
Był obchod no mam problemy z sercem jakieś bo puls mi non stop skacze a przecież leżę praktycznie cały czas i będę miała zakładany holter i będę sprawdzać co jest. Coś mówią o jakichś lekach na serce no ale jak trzeba będzie to sie będzie brało. I ordynator mówi ze jak nie musze to żebym tak nie chodziła żebym się nie męczyla.
Ja małego nie budzę ani one też nie tylko jak się obudzi to przebierają i mi go dają do cycuchy . A glukozę mu dawały bo jest duży i mówią ze by najchętniej cały czas mleczko pił . Z jednej strony musi bo laktacja się pobudza ale z drugiej to tez tak nie dobrze i mu dały parę razy ale to tylko troszeczkę.
Spać mi się chce jak nie wiem cooo. A tu kolejna cesarka i głośno na korytarzu mocno.
[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]
Był obchod no mam problemy z sercem jakieś bo puls mi non stop skacze a przecież leżę praktycznie cały czas i będę miała zakładany holter i będę sprawdzać co jest. Coś mówią o jakichś lekach na serce no ale jak trzeba będzie to sie będzie brało. I ordynator mówi ze jak nie musze to żebym tak nie chodziła żebym się nie męczyla.
Ja małego nie budzę ani one też nie tylko jak się obudzi to przebierają i mi go dają do cycuchy . A glukozę mu dawały bo jest duży i mówią ze by najchętniej cały czas mleczko pił . Z jednej strony musi bo laktacja się pobudza ale z drugiej to tez tak nie dobrze i mu dały parę razy ale to tylko troszeczkę.
Spać mi się chce jak nie wiem cooo. A tu kolejna cesarka i głośno na korytarzu mocno.
[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]
India9
Nadziejko, wszystko pod gorke u Ciebie, ale wazne,ze masz opieke i Cie zbadaja pozadnie. Moze to po znieczuleniu taka reakcja organizmu, bo nie pierwsz raz spotykam sie z podobnym opisem po CC,no ale ja to sobie mowic moge tylkko i gdybac, bo w sumie guzik sie znam
Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10
Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10
Mamakulka
U mnie wyszła. Tachykardia tez puls mi walił ale teraz mam w normie juz kilka tygodni po.
reklama
Życiowa
OlaMagda i jak tam sytuacja? poszło coś do przodu? dostałaś coś juz na wywołanie?
a może już mała jest na świecie?
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
a może już mała jest na świecie?
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom