reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka trzymać kciuki będziemy żeby było tak jak chcesz :*

dziewczyny ja zasnelam ha ha. .. zjadłam i odplynelam jak nigdy[emoji14]chyba kawusie drugą sobie strzele :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja witam sie po obiedzie. Chodzenie po schodach prznioslo kilka ukłuc w pochwie [emoji5]

Witaj Aniu[emoji8]
Milo Cie widziec. Trzymam kciuki by małpa nie przyszla, a zamiast niej byla fasolka:) kochana a co to za praca? Mam nadzieje, ze nie ciezka.

[emoji173]Madzia om 39 tydzień[emoji177]

Czesc Anka :-) cieszymy sie z odwiedzin :-)

Koniecznie daj znac czy niespodzianka w brzuchu :-)

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

Kuleczko kawał chłopaka :) rozumiem że ubranek w rozm 56 w ogole nie zakładałaś :)
To Ty juz prawie miesiąc jesteś mamusia :) super

Życiowa dzięki :) dziś nawet byłam w kosciele i powiedziałam do Boga, że niech robi co chce tylko żebym już nie płakała....

Dziewczyny mam nadzieje, że wszystkie macie lekkie ciąże bez żadnych problemów i uciążliwych dolegliwości

Jedne spiochy miałam 56 i super leżą ale obcięte stopy mają :D
A tak ja nie kupowałam w ogóle na 56 jakbym czuła ten rozmiar[emoji14]

Będę trzymać kciuki żebyś miała już lekko i przyjemnie kochana. Juz swoje przeszłas. Bardzo się ciesze, ze zajrzalas. Aż się ciepło w sercu zrobiło :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Praca w biurze ale umowa na okres próbny wiec teraz nie musiałabym mówić jak jest ale za miesiac już bym musiała... a wtedy wiadomo ze umowy nie przedłużą, chyba że..... jakiś cud :) Mój Z twierdzi, że to "TO" bo Pyze "zrobiliśmy" na wakacjach więc teraz też sie udało, a po prostu w domu nam nie wychodzi hehe

Moja Pyza ogólnie rośnie bardzo, w przedszklu była....godzine.... powiedziała, że jest nudno i dzieci płacza i ona tam chodzic nie chce..... także no.... szału nie ma hehe

Dziewczyny powiedzcie mi.... bo ja po tym drugim poronieniu wymazałam ze swojej głowy wszystko odnośnie ciąż, dzieci itp, jakbym amnezji dostała w tym temacie i faktycznie nie kojarzę juz tak bardzo....a nie chce mi sie szukac w necie
Bo ja w piątek ok południa myślałam, że dostałam okres, założyłam tampona, ale wyjełam go prawie czystego i do tej pory czysto. Implantacja zarodka jest w jakim czasie? bo wg kalendarza to było 14 dni i 8 dni po seksie. Kurde zaraz zaczne swirowac...

Anka, a moze wklep dane w ten kalendarz na t-time??.kiedys nam podsylalas i tam pisali rozne rzeczy kiedy co sie dzieje

Adrianka [emoji173] 35 tc
TP 12.10

reklama
Anka jejku ja to nie wiem. ale ten t-time powinien pomóc. nie no laska nie świruj ;)

a u nas tak jak Mamakulka napisała forum straciło dobra passę niestety :(

wiec jak będziesz robiła test to nie zapomnij się pochwalić. no i nie zostawiaj nas juz, co? :)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry